De stukadoor in Lelystad

Woon je in het prachtige Lelystad? Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met muren sauzen, schilder- en sauswerk van woningen en kantoren in de regio Lelystad.

Het is onze missie om met behulp van onze expertise de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Daarnaast zijn we transparant over de kosten en ontvang je snel na aanvraag een offerte van ons. Zo voorkom je nare verrassingen achteraf en weet je direct waar je aan toe bent.

Kwaliteit is onze hoogste prioriteit. Op alle gebieden en bij elke klus. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Wij denken graag met je mee en helpen je graag verder.

Het team van Stucologie hecht veel waarde aan goed contact met de klant, een duidelijke tijdsplanning en prijsafspraak. Daarnaast kun je erop rekenen dat de oplevering netjes en opgeruimd zal zijn.

Heb je vragen of wil je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Laat een reactie achter via ons contactformulier. Je ontvangt dan zo snel mogelijk antwoord op je vraag/vragen en/of een passend voorstel!

Je kunt bij ons terecht voor:

stucwerk project lelystad

 

·   Standaard stucwerk      vanaf € 10/m²

·   Schilder en spuitwerk  vanaf € 10/m²

·   Speciale afwerkingen   vanaf € 35/m²

Bezoek onze prijzenpagina

Daarom kies je voor Stucologie

Je kunt de scheuren in stucwerk of je muren en plafonds natuurlijk zelf stucen, maar dat is nogal een lastig werkje. Wil je er zeker van zijn dat het op de juiste manier gebeurt en zelf niet al het werk doen? Dan kun je voor een mooi afgewerkte en gladde muur of plafond het beste een vakman inhuren.

Het ervaren team van Stucologie staat daarom graag voor je klaar als het gaat om:

  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Betrouwbaarheid
  • Service
  • Pro-activiteit (we denken graag met je mee)

Met onze jarenlange ervaring, de beste materialen en gereedschap is het voor ons geen probleem om jouw wensen om te zetten in de mooiste resultaten.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan!

Ons stucadoorsbedrijf in Lelystad verricht met vakmanschap al jarenlang zeer veel stucwerk.

Klant is koning

Wij streven er bij elke klant naar om een perfect resultaat achter te laten en uiteraard om ons netwerk als stukadoor in Lelystad zo groot mogelijk te maken. Dat houdt in dat wij liever iets langer over ons werk doen dan de gemiddelde stukadoor. Voorkom dus ellende die andere goedkopere stukadoors achterlaten en ga gelijk voor kwalitatief goed stucwerk.

Voordelige Stucador Lelystad

Voor het stukadoren wordt geen uurtarief of uurloon gerekend maar een meterprijs. De prijs per m2 wordt gebaseerd op het totaal aantal meters dat gestuct dient te worden.

Hierdoor kun je bij een gemiddeld grote stukadoorsklus uitgaan van een meterprijs van ongeveer 16 euro. Wanneer je een prijs op maat wenst te ontvangen, kun je via ons een offerte aanvragen.

Contact

Je zoekt een stukadoor in Lelystad? Een vakman voor afbouwwerkzaamheden zoals wanden, wc’s, badkamers, beton look (beal mortex), marmer stuc, latex spuiten, sauzen, sierpleisters zoals spachtelputz, buitengevels, sierlijsten, deco stuc en nog veel meer. Zoek niet verder. Stucologie heeft alle vaardigheden in huis. Kijk gerust eens rond op onze website of vraag een offerte aan. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.