De stukadoor in Lelystad

stucwerk project lelystad

 

·   Standaard stucwerk      vanaf € 10/m²

·   Schilder en spuitwerk  vanaf € 10/m²

·   Speciale afwerkingen   vanaf € 35/m²

Bezoek onze prijzenpagina

Daarom kies je voor Stucologie

Je kunt de scheuren in stucwerk of je muren en plafonds natuurlijk zelf stucen, maar dat is nogal een lastig werkje. Wil je er zeker van zijn dat het op de juiste manier gebeurt en zelf niet al het werk doen? Dan kun je voor een mooi afgewerkte en gladde muur of plafond het beste een vakman inhuren.

Het ervaren team van Stucologie staat daarom graag voor je klaar als het gaat om:

  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Betrouwbaarheid
  • Service
  • Pro-activiteit (we denken graag met je mee)

Met onze jarenlange ervaring, de beste materialen en gereedschap is het voor ons geen probleem om jouw wensen om te zetten in de mooiste resultaten.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan!

Ons stucadoorsbedrijf in Lelystad verricht met vakmanschap al jarenlang zeer veel stucwerk.

Klant is koning

Wij streven er bij elke klant naar om een perfect resultaat achter te laten en uiteraard om ons netwerk als stukadoor in Lelystad zo groot mogelijk te maken. Dat houdt in dat wij liever iets langer over ons werk doen dan de gemiddelde stukadoor. Voorkom dus ellende die andere goedkopere stukadoors achterlaten en ga gelijk voor kwalitatief goed stucwerk.

Voordelige Stucador Lelystad

Voor het stukadoren wordt geen uurtarief of uurloon gerekend maar een meterprijs. De prijs per m2 wordt gebaseerd op het totaal aantal meters dat gestuct dient te worden.

Hierdoor kun je bij een gemiddeld grote stukadoorsklus uitgaan van een meterprijs van ongeveer 16 euro. Wanneer je een prijs op maat wenst te ontvangen, kun je via ons een offerte aanvragen.

Contact

Je zoekt een stukadoor in Lelystad? Een vakman voor afbouwwerkzaamheden zoals wanden, wc’s, badkamers, beton look (beal mortex), marmer stuc, latex spuiten, sauzen, sierpleisters zoals spachtelputz, buitengevels, sierlijsten, deco stuc en nog veel meer. Zoek niet verder. Stucologie heeft alle vaardigheden in huis. Kijk gerust eens rond op onze website of vraag een offerte aan. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Stucologie

Rijnstraat 42

8226 LS Lelystad

Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.