De stucwerk specialist van Almere

U bent opzoek naar een stukadoor voor uw huis of pand in Almere om deze onder handen te nemen. Dit waarschijnlijk omdat u een nieuw vastgoed object in uw bezit heeft genomen of gehuurd en het eens flink tijd wordt om de boel goed aan te pakken en netjes te maken.

Wij hebben een team van verschillende stuc specialisten die alle kneepjes van het vak beheersen. Met onze moderne kennis van zaken beschikken wij dus ook over stukadoors werkzaamheden zoals beton look, frescolori en alle overige Italiaans stucwerk. Ook voeren wij reparaties van bestaand stucwerk uit en komen wij niet alleen voor grote maar ook kleinere klussen bij u langs.

Plafonds en wanden stukadoor

Bij het sturen van plafonds verwacht u uiteraard dat dit kaarsrecht en strak gesmeerd wordt. Mocht dit niet het geval zijn dan zult u altijd schaduw van diepte verschillen in de plafonds zien door de lampen en dit oogt uiteraard niet mooi.

Niet alleen bij de plafonds verwacht u netjes en strak stucwerk maar uiteraard moeten ook de wanden netjes waterpas zijn. Neem hier om ook nooit een te goedkope stukadoor in dienst want dat kan nog wel eens in uw nadeel uitvallen..

Uw badkamer laten stucen

Bent u van plan om uw badkamer te renoveren of bent u bezig met het aanleggen van een nieuwe badkamer? Dan is het natuurlijk van groot belang dat wanneer er een soort stucwerk in de badkamer gesmeerd wordt, deze ook wordt na behandeld.

Nabehandeling van de wanden gebeurt met een coating die er voor zorgt dat het Italiaanse, normale of ander soort stucwerk waterdicht wordt. Dit is in een badkamer vrijwel altijd verplicht zodat deze goed schoongemaakt kunnen worden en het gips niet gaat beschadigen.

Latex spuiten

Na het stucwerk word in de meeste gevallen de wanden of plafonds netjes geschilderd of gespoten met latex. Dit gebeurd voornamelijk met een spierwitte latex om de ruimte groot te laten lijken. Ook dit kunnen wij voor u doen wanneer het stucwerk klaar is. Latex spuiten op kan tevens ook in kleur naast het reguliere (veel gebruikte) wit, heeft u hier over vragen kunt u ons altijd benaderen.

 

Keuken laten stucen

Bent u klaar met uw oude keuken, keuken blad of de wanden die zich daar achter bevinden? Dan is het een keuze om er een nieuwe keuken in te zetten maar ook kunt u deze gewoon laten opknappen. Wij stucen naast wanden en plafonds ook keuken bladen met betonlook of en andere gips soort naar keuze.

Vervolgens werken wij deze net als de badkamer af met een sealer en dan heeft u een perfect nieuw keukenblad geheel in nieuwe. Voor vragen hier over kunt u altijd contact met ons opnemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Stukadoor expert Almere

Wij als ervaringsdeskundige op het gebied van stucwerk verzekeren u als klant te allen tijde de beste kwaliteit / prijs verhouding. Naast dat onze stukadoors niet vies zijn van een beetje werk luisteren deze ook altijd naar de wensen van de klant en zorgen zei voor een perfecte communicatie tussen beide partijen.

Gipsplaten laten stucen

Misschien heeft u wel een aanbouw gedaan of ergens een muur geplaatst om te zorgen voor een verschillende indeling. Ook wanneer u gipsplaten wilt laten stucen komen wij uiteraard gewoon bij u langs. Bij gipsplaat heeft u de mogelijkheid om alleen de naden dicht te laten smeren en deze vervolgens met latex of ander soort verf over te spuiten. Voornamelijk wordt er over de gipsplaten gewoon een dun laagje stucwerk gesmeerd maar dat is dus niet per definitie noodzakelijk op een rechte wand.

Stukadoor prijzen Almere

Onze prijzen voor normaal stukadoor werk is doorgaans vanaf 9 euro per vierkante meter (m2) maar kunnen verschillen bij de soorten opdrachten. De kosten van uw  klus zijn afhankelijk van wat voor soort wanden, hoeken en oppervlakte er gedaan moeten worden. Wat betreft het BTW percentage kan dit verschillen afhankelijk van de leeftijd van het huis of pand.

Bij huizen ouder dan 2 jaar geldt er een BTW percentage van 9% waarvoor bij nieuwbouw (jonger als 2 jaar) de reguliere 21% van toepassing is. Voor een goede indicatie voor de prijs kunt u een offerte aanvragen maar ook kunt u ons telefonisch benaderen via: 320 710 735

Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.