De stucwerk specialist in Almere

U bent opzoek naar een stukadoor voor uw woning in Almere om deze onder handen te nemen. waarschijnlijk omdat u een nieuw vastgoed object in uw bezit heeft genomen en het eens tijd wordt om de boel goed aan te pakken.

Wij hebben een team van verschillende specialisten die alle kneepjes van het vak beheersen. Met onze moderne kennis van zaken staan wij klaar om u van dienst te zijn. Ook voeren wij reparaties van bestaand stucwerk uit en komen wij niet alleen voor grote maar ook kleinere klussen bij u langs. Bekijk eens onze revieuws en lees wat klanten over ons zeggen.

De stucwerk specialist in Almere

U bent opzoek naar een stukadoor voor uw woning in Almere om deze onder handen te nemen. Dit waarschijnlijk omdat u een nieuw vastgoed object in uw bezit heeft genomen of gehuurd en het eens tijd wordt om de boel goed aan te pakken en netjes te maken.

Wij hebben een team van verschillende specialisten die alle kneepjes van het vak beheersen. Met onze moderne kennis van zaken beschikken wij dus ook over stukadoors werkzaamheden zoals beton look, frescolori en alle overige Italiaans stucwerk. Ook voeren wij reparaties van bestaand stucwerk uit en komen wij niet alleen voor grote maar ook kleinere klussen bij u in Almere.

 

Plafonds en wanden stukadoor in Almere

Uw badkamer laten stucen

Bent u van plan om uw badkamer te renoveren of bent u bezig met het aanleggen van een nieuwe badkamer? Dan is het natuurlijk van groot belang dat wanneer er een soort stucwerk in de badkamer gesmeerd wordt, deze ook wordt na behandeld.

Nabehandeling van de wanden gebeurt met een coating die er voor zorgt dat het Italiaanse, normale of ander soort stucwerk waterdicht wordt. Dit is in een badkamer vrijwel altijd verplicht zodat deze goed schoongemaakt kunnen worden en het gips niet gaat beschadigen.

Latex spuiten

Na het stucwerk worden in de meeste gevallen de wanden of plafonds netjes geschilderd of gespoten met latex. Dit gebeurd voornamelijk met een witte latex om de ruimte groot te laten lijken. Ook dit kunnen wij voor u doen wanneer het stucwerk klaar is. Latex spuiten kan tevens ook in kleur naast het reguliere (veel gebruikte) wit.

stukadoorsbedrijf in Almere

Keuken laten stucen

Bent u klaar met uw oude keuken, keuken blad of de wanden die zich daar achter bevinden? Dan is het een keuze om er een nieuwe keuken in te zetten maar ook kunt u deze gewoon laten opknappen. Wij stucen naast wanden en plafonds ook keuken bladen met betonlook of een andere gips soort naar keuze.

Stukadoor expert Almere

Wij als ervaringsdeskundige op het gebied van stucwerk verzekeren u als klant te allen tijde de beste kwaliteit / prijs verhouding. Naast dat onze stukadoors niet vies zijn van een beetje werk luisteren deze ook altijd naar de wensen van de klant en zorgen zei voor een perfecte communicatie tussen beide partijen.

Gipsplaten laten stucen

Misschien heeft u wel een aanbouw gedaan of ergens een muur geplaatst om te zorgen voor een andere indeling. Ook wanneer u gipsplaten wilt laten stucen komen wij uiteraard gewoon bij u langs. Bij gipsplaat heeft u de mogelijkheid om alleen de naden dicht te laten smeren en deze vervolgens met latex of ander soort verf over te spuiten. Voornamelijk wordt er over de gipsplaten gewoon een dun laagje stucwerk gesmeerd maar dat is dus niet per definitie noodzakelijk op een rechte wand.

Stukadoors in Almere en de prijzen

Onze prijzen voor normaal stukadoor werk is doorgaans vanaf 10 euro per vierkante meter (m2) maar kunnen verschillen bij de soorten opdrachten. De kosten van uw  klus zijn afhankelijk van wat voor soort wanden, hoeken en oppervlakte er gedaan moeten worden. Wat betreft het BTW percentage kan dit verschillen afhankelijk van de leeftijd van het huis of pand.

Bij huizen ouder dan 2 jaar geldt er een BTW percentage van 9% waarvoor bij nieuwbouw (jonger als 2 jaar) de reguliere 21% van toepassing is. Voor een goede indicatie voor de prijs kunt u een offerte aanvragen maar ook kunt u ons telefonisch benaderen via: 320 710 735

Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.