Stukadoor in Dronten

Stukadoor Dronten

De stukadoor van Dronten en omgeving, met meer dan 15 jaar ervaring als professional op het gebied van stucwerken. Heeft u een grote of een kleine klus? In beide gevallen kunt u ons uiteraard benaderen. Voor een goede prijsopgave kunt u ons het best telefonisch benaderen of door middel van een offerte aan te vragen.

Stukadoor omgeving Dronten

Stukadoor in de omgeving van Dronten

Wij stucen uiteraard niet alleen in Dronten maar komen ook in de gehele provincie Flevoland dus ook in bijvoorbeeld Lelystad. Ook werken wij in de gehele omgeving van Harderwijk, Swifterbant en Ermelo.

Heeft u vragen of wilt u iets laten zien

Via de offerte aanvraag bestaat de mogelijkheid bij ons om foto’s op te sturen. Maar misschien wilt u wel dat er iemand langs komt om te kijken aangezien het misschien niet duidelijk genoeg op de foto’s is. Geen probleem ook in dat geval kunt u ons benaderen via de telefoon of email.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Wij garanderen al onze klanten dat wij leveren wat is afgesproken, bij ons is spekglad dan ook echt spekglad. Perfecte muren en wanden is waar wij dan ook voor staan. Naast dat wij voor u kunnen sturen, schilderen en spuiten wij ook latex. Ook luxe stucwerken zoals betonlook, beton Cire of Italiaanse stucwerken kunnen wij voor u aanbrengen.

Stukadoor op speciale tijden

Naast de reguliere bouw tijden komen wij ook op speciale tijdstippen en in sommige gevallen ook in de nacht. Heeft u dus een wens dat u thuis wilt zijn tijdens dat wij langskomen om de werkzaamheden uit te voeren? Geen probleem! Neem in dit geval contact met ons op of vraag een offerte aan en vul de aanvraag zo duidelijk mogelijk in.

Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.