Trap Schilderen

DEUREN OF TRAP LATEN SCHILDEREN OF SPUITEN?

Je zoekt een schilder in omgeving Lelystad, Edam-Volendam of Hoofddorp die jouw deuren en/of trap kan verven, maar wist je dat de stukadoor jou hierbij heel goed van dienst kan zijn? Kunnen jouw deuren en deurkozijnen wel een nieuw likje verf gebruiken? Je kunt natuurlijk een schilder inhuren om jouw trap of deuren te laten schilderen. Sterker nog, dat is meestal zelfs de meest logische volgende stap voor veel mensen. Maar wist je dat Stucologie jou hier heel goed mee van dienst kan zijn? In plaats van bijvoorbeeld je trap te laten schilderen door een schilder, kies er dan voor om de lak te laten spuiten door een vakman in plaats van met rollers aan de slag te gaan. Op deze manier bespaar je tijd én geld. Bovendien geeft spuiten een egaal resultaat, terwijl rollers altijd strepen achterlaten. Een schilder huren blijkt overbodig.

Schilder huren in omgeving Lelystad, Edam-Volendam of Hoofddorp?

Je bent bij ons minder geld kwijt aan méér kwaliteit: Stucologie gebruikt professionele spuitapparatuur, daardoor zijn wij 5 keer sneller klaar dan schilders die met kwasten en rollers werken.

Trap of deuren laten spuiten? Omdat er minder materiaal voor nodig is, is het goedkoper dan schilderen.

Stucologie voorziet de trap, binnendeuren en kozijnen van jouw (nieuwbouw)woning graag van een mooie, nieuwe laag lak.

Schilder huren om de deur of trap te laten verven?

Je zou je bijna afvragen waarom mensen nog een schilder zoeken om hun trap of deur te laten verven! Stucologie is jouw vakschilder, beschikbaar in omgeving Lelystad, Edam-Volendam en Hoofddorp.

Schilder huren in omgeving Lelystad, Edam-Volendam of Hoofddorp?

Je bent bij ons minder geld kwijt aan méér kwaliteit: Stucologie gebruikt professionele spuitapparatuur, daardoor zijn wij 5 keer sneller klaar dan schilders die met kwasten en rollers werken. Dat houdt in dat je sneller kunt genieten van het eindresultaat én dat je goedkoper uit bent dan wanneer je een schilder inhuurt. Deuren laten spuiten is gegarandeerd goedkoper dan deuren verven met rollers en kwasten, en bovendien is het eindresultaat strakker. De vakmannen van Stucologie beschikken over jarenlange ervaring, dus je kunt ervan verzekerd zijn dan wij ook jouw deuren, trap en kozijnen van een mooi egaal eindresultaat kunnen voorzien.

Trap of deuren laten spuiten? Omdat er minder materiaal voor nodig is, is het goedkoper dan schilderen.

Stucologie voorziet de trap, binnendeuren en kozijnen van jouw (nieuwbouw)woning graag van een mooie, nieuwe laag lak. Om dit te bereiken, werken wij met speciale airless spuitapparatuur. Met deze apparatuur voorkomen we dat er strepen of banen zichtbaar blijven in het geverfde oppervlak. Als een strak, egaal resultaat belangrijk is voor jou, kies je dus voor deuren spuiten in plaats van schilderen.

Schilder huren om de deur of trap te laten verven?

Je zou je bijna afvragen waarom mensen nog een schilder zoeken om hun trap of deur te laten verven! Stucologie is jouw vakschilder, beschikbaar in omgeving Lelystad, Edam-Volendam en Hoofddorp. Neem direct contact met ons op voor een offerte!

Ontvang een gratis offerte

Klaar om jouw visie tot leven te brengen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en laten we aan de slag gaan!

Waarom een trap of deur spuiten in plaats van schilderen?

Twijfel je nog tussen "ouderwets" schilderen met een kwast of je deuren of trap laten spuiten? Hieronder geven we je nog eens drie redenen om ervoor te kiezen om Stucologie in te huren in plaats van een traditionele schilder!

Spuiten geeft een mooi strak en egaal resultaat

Bij spuiten is de verflaag wel 4x dikker in vergelijking met verven. Hierdoor is het eindresultaat veel mooier en strakker.

Spuiten biedt een betere
bescherming

Door de dikkere laag blijft ook de ondergrond veel beter beschermd. Het resultaat hiervan is dat het het hout dus minder snel beschadigd raakt.

Spuiten gaat
sneller

Een trap spuiten gaat veel sneller dan een trap verven met een kwast. Hierdoor zijn wij minder tijd kwijt, wat weer goed is voor jouw portemonnee.

Zorgeloos genieten van uw strak gestucte muren en plafonds met onze garantie op vakmanschap

Op Stucologie.nl zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige en duurzame stucwerkoplossingen die de tand des tijds doorstaan. Daarom bieden we op al ons vakmanschap een garantie van 8 jaar, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw strak gestucte muren en plafonds. Als u problemen ondervindt na de oplevering, staan we klaar om deze op te lossen, zonder extra kosten. Bij Stucologie.nl streven we naar 100% klanttevredenheid en onze garantie is onze manier om die belofte waar te maken.

Een goede communicatie met onze klanten is voor ons van groot belang. Daarom zijn we op verschillende manieren te bereiken en staan we altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven of een offerte op maat te maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of ons contactformulier. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren en je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Tevredenheidsgarantie

Bij Stucologie leveren we met trots bouwmaterialen van topkwaliteit die aansluiten bij wat onze klanten nodig hebben. We zijn er zeker van dat onze producten je zullen verbazen. Daarom bieden we ook een tevredenheidsgarantie.

 

Niet tevreden over onze dienst? Laat het ons binnen 30 dagen weten. Samen pakken we het probleem aan en vinden we een passende oplossing. Of het nu om een vervanging, terugbetaling of extra ondersteuning gaat, jouw tevredenheid staat voorop.

Maak je ruimte klaar voor een nieuwe start!

Van gedurfde kleuren tot unieke afwerkingen, wij kunnen je helpen de look te bereiken die jij wilt. Contacteer ons voor jouw project.

 
Wat denk je over Stucologie ? Zeg op Cylex uw mening!