Stukadoor in Harderwijk met liefde voor het vak

Gepassioneerd en met onze 20 jaar ervaring als stukadoor weten wij als geen ander hoe je het stucwerk in elkaar smeert. Voornamelijk werken wij in Harderwijk en hebben daar al zeker meer dan 100 tevreden klanten achtergelaten met een grote glimlach op hun gezicht. Met onze super strakke werkmethodes en aandacht voor de klant zorgen wij te allen tijde voor een perfect eindresultaat.

Ons stucwerk is harder als Harderwijk!

Naast ons kneiterharde wanden komen wij niet alleen voor grote klussen bij de klant, maar ook zeker de kleintjes laten wij niet liggen. Wij staan voor kwaliteit en niet kwantiteit want en dag niet gestukadoord is in ons geval, een dag niet geleefd! Wij beheersen alle technieken op het gebied van stucwerk van spachtelputz tot Beton cire en zelfs de nieuwste technieken zijn voor onze werknemers geen probleem, voor elk een andere specialiteit.

Stucwerk voor binnen maar zeker ook voor buitenshuis

Een techniek wat weinig stukadoors in Harderwijk beheren is het stucwerk buiten de deur, op de gevel of muren van uw huis of pand. Voor dit geval hebben wij een zeer gespecialiseerde werknemer die niet anders doet dan het stukadoren van buitengevels en muren van huizen. In dit geval wordt er ook een ander soort materiaal gebruikt als wanneer de wanden binnen het huis gesmeerd worden met gips. Dit gips materiaal is van hoge kwaliteit en heeft een zeer goede duurzaamheid waarbij de bescherming van het stucwerk gegarandeerd wordt.

De echte specialist in elke stukadoor werkzaamheid

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een goede communicatie tussen werkgever en werknemer is. Onze stukadoors zijn zeer klant gericht en luisteren goed naar wat de klant te vertellen heeft. Tevens heeft u bij onze samenwerking altijd een persoonlijke contactpersoon waarmee uw wensen en eisen besproken mee kunnen worden. Zo zorgt u er dus altijd voor dat misverstanden voorkomen worden en het eindresultaat precies naar wens wordt achtergelaten.

Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.