Erkend Leerbedrijf

Geïnteresseerd in het volgen van een leertraject bij Stucologie? Neem contact met ons op voor meer informatie of om aan te melden

Waarom kiezen voor Stucologie als erkend leerbedrijf?

Bij Stucologie zijn we trots op onze rol als erkend leerbedrijf, aangesloten bij de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Wij bieden praktijkgerichte leertrajecten aan voor jonge, gemotiveerde stukadoors die hun vaardigheden willen ontwikkelen in een professionele omgeving. Als erkend leerbedrijf zetten wij ons in voor het opleiden van de volgende generatie stukadoors, waarbij we de kwaliteit en vakkennis van onze branche waarborgen.

SBB-gecertificeerd

Stucologie is aangesloten bij de SBB, wat betekent dat wij voldoen aan de eisen en richtlijnen die gesteld worden voor erkende leerbedrijven. Hiermee garanderen wij de kwaliteit van onze opleidingen voor MBO-studenten.

Praktijkgericht leren

Wij bieden een combinatie van theoretische kennis en hands-on ervaring, zodat onze leerlingen de kneepjes van het vak in de praktijk leren.

Professionele begeleiding

Onze ervaren en gecertificeerde stukadoors zorgen voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning tijdens het gehele leertraject.

Veilige en prettige werkomgeving

Wij zorgen voor een veilige en stimulerende leeromgeving, waarin onze leerlingen zich kunnen ontwikkelen en groeien als professionals.

Moderne technieken en materialen

Bij Stucologie blijven we up-to-date met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de stukadoorsbranche. Onze leerlingen werken met de modernste technieken en materialen.

Je kunt bij ons terrecht voor de opleidingen

Stukadoor-niveau 2.
Gezel stukadoor-niveau 3.
Decoratiestukadoor-niveau 4.