Stukadoor Lelystad

Heb je een stukadoor in Lelystad nodig om je plafond of muren strak te krijgen? Stucologie is al 15 jaar de specialist in alle soorten stucwerk. Je bent bij ons verzekerd van professioneel vakwerk, betrouwbaarheid en van een uitstekende service. Onze stukadoors in Lelystad werken netjes en volgens afspraak. Dit is voor jou extra belangrijk als je met een verbouwing of nieuwbouw bezig bent en er meer werkzaamheden wachten.

Wij volgen altijd de nieuwste technieken en innovatieve trends. Vind je duurzaamheid belangrijk? Bij ons stucwerk maken wij gebruik van duurzame materialen. Je krijgt bij Stucologie in alle opzichten een compleet kwaliteitspakket voor een scherpe prijs.

Stucologie voor alle soorten stucwerk

Vakmanschap zit bij onze stukadoors in het bloed en daarbij volgen wij altijd de nieuwste technieken en innovatieve trends. Vind je duurzaamheid belangrijk? Bij ons stucwerk maken wij gebruik van duurzame materialen. Je krijgt bij Stucologie in alle opzichten een compleet kwaliteitspakket voor een scherpe prijs.

Onze stukadoors zijn ware specialisten en voeren alle soorten stucwerk professioneel en vakkundig uit.

Wat kost een stukadoor in Lelystad?

De kosten kunnen verschillen door de wensen en het soort stucwerk dat je door onze stukadoor in Lelystad wilt laten uitvoeren. Wij berekenen de kosten per m2 en daarbij zijn er meerdere factoren die invloed hebben op de eindprijs. Het oppervlak telt mee, net als de arbeidskosten en de complexiteit. De gemiddelde kosten zijn het volgende:

Standaard stucwerk

vanaf €10,- p/m2

Deuren spuiten

vanaf €95,- p/d

Schilder & Spuitwerk

vanaf €9,- p/m²

Speciale afwerking

vanaf €25,- p/m²

Stukadoor in Lelystad voor speciale effecten

Stucwerk omvat zoveel meer dan alleen het gladstrijken en modern afwerken van muren en plafonds. Je hebt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om stucwerk te laten uitvoeren met speciale effecten. Bijvoorbeeld met een natuurlijke look van natuursteen, zoals de populaire marmerlook. Laat je wensen horen en onze ervaren stukadoor in Lelystad voert het voor je uit. Mocht je een specifieke interieurstijl hebben, dan is het effect van het stucwerk daar uiteraard op af te stemmen. Wist je dat de waarde van je woning stijgt als je muren en plafonds er strak, modern en netjes uitzien?

KLANTEN
0 +
PROJECTEN VOLTOOID
0 +
TEVREDENHEID
0 %
JAREN ERVARING
0 +

Tevredenheidsgarantie

Bij Stucologie leveren we met trots bouwmaterialen van topkwaliteit die aansluiten bij wat onze klanten nodig hebben. We zijn er zeker van dat onze producten je zullen verbazen. Daarom bieden we ook een tevredenheidsgarantie.

 

Niet tevreden over onze dienst? Laat het ons binnen 30 dagen weten. Samen pakken we het probleem aan en vinden we een passende oplossing. Of het nu om een vervanging, terugbetaling of extra ondersteuning gaat, jouw tevredenheid staat voorop.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan bij Stucologie

Neem direct contact met ons op zodat we jouw nieuwe project kunnen bespreken. Naast dat je bij ons van een betaalbare prijs profiteert, ben je verzekerd van optimale betrouwbaarheid, snelle inzetbaarheid, uitstekende service en persoonlijk contact. Vraag je nu een offerte aan, dan doen wij ons best om je binnen 24 uur een prijsopgave te verstrekken.

Maak je ruimte klaar voor een nieuwe start!

Van gedurfde kleuren tot unieke afwerkingen, wij kunnen je helpen de look te bereiken die jij wilt. Contacteer ons voor jouw project.

 
Wat denk je over Stucologie ? Zeg op Cylex uw mening!