Stukadoor Lelystad

Bent u opzoek naar een stukadoor in Flevoland? Dan hoeft u na het bekijken van onze website niet meer verder te zoeken. Met meer dan 15 jaar professionele ervaring als stukadoor kunnen wij u van alle wensen voorzien.

De stukadoor in Lelystad

De stukadoor van Lelystad wordt je niet zomaar, dat ben je! Met perfecte afwerking en uitstekende nazorg zorgen wij ervoor dat geen enkele klant ontevreden achterblijft. Vaak ontstaan er nog beschadigingen aan de muren door de verhuizing of andere werkzaamheden. Met een simpel belletje naar ons toe wordt dit meestal nog dezelfde dag opgelost en de beschadiging gerepareerd.

Ons bedrijf

Met meer dan vijftien jaar aan ervaring heeft Stucologie bijzondere technieken ontwikkeld waarmee wij andere stukadoors ver achter ons laten. Daar waar de meeste stukadoors belangrijke stappen tijdens het stuc proces niet weten of zelfs overslaan omdat ze gemakkelijk hun werk willen afronden en geld willen verdienen, gaan wij een stap verder om te streven naar perfectie.

Dit geldt natuurlijk voor alle afbouw werkzaamheden zoals wanden, wc’s, badkamers, beton look (beal mortex), marmer stuc, latex spuiten, sauzen, sierpleisters zoals spachtelputz, buiten gevels, sierlijsten, deco stuc en nog veel meer.

Klant is koning

Wij streven er bij elke klant naar om een perfect resultaat achter te laten en uiteraard om ons netwerk als stukadoor in Lelystad zo groot mogelijk te maken. Dat houd in dat wij liever iets langer over ons werk doen dan de gemiddelde stukadoor. Voorkom dus ellende die andere goedkopere stukadoors achterlaten en ga gelijk voor kwalitatief goed stucwerk.

Standaard stucwerk

vanaf €10,- p/m2

Deuren spuiten

vanaf €95,- p/d

Schilder & Spuitwerk

vanaf €9,- p/m²

Speciale afwerking

vanaf €25,- p/m²

0 +
KLANTEN
0 +
PROJECTEN VOLTOOID
0 %
TEVREDENHEID
0 +
JAREN ERVARING

Tevredenheidsgarantie

Bij Stucologie zijn we trots op het leveren van hoogwaardige en duurzame bouwmaterialen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat onze producten uw verwachtingen zullen overtreffen, en we staan ​​achter hen met onze tevredenheidsgarantie.

Als jij om welke reden dan ook niet tevreden bent met de geleverde diensten, laat het ons dan binnen 30 dagen weten. We zullen met jouw samenwerken om eventuele problemen aan te pakken en een oplossing te vinden die aan jouw behoeften voldoet. Of het nu gaat om het vervangen van het product, het verstrekken van een terugbetaling of het bieden van aanvullende ondersteuning, we doen er alles aan om jouw tevredenheid te garanderen.

Ons doel is om uitzonderlijke klantenservice te bieden en langdurige relaties met onze klanten op te bouwen. Wij beantwoorden graag al je vragen over onze diensten en begeleiden het hele proces, van het kiezen van het juiste afwerking tot aan het onderhoud.

Maak je ruimte klaar voor een nieuwe start!

Van gedurfde kleuren tot unieke afwerkingen, wij kunnen je helpen de look te bereiken die jij wilt. Contacteer ons voor jouw project.