Bel nu: 0320-7310-735
Bel nu: 0320-7310-735

De stukadoor in Lelystad

Opzoek naar een stukadoor in Lelystad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 15 jaar ervaring begeleiden wij u als expert door uw stucwerk heen. Onze stukadoor prijzen zijn gebasseerd op standaard afname maar ook voor grote projecten maken wij uiteraard altijd een passende offerte op. Wanneer u bij ons uw muren en plafonds laat stukadoren zult u daar garantie op hebben en zeer tevreden zijn.

lelystad stukadoor

De stukadoor in Lelystad

De stukadoor van Lelystad wordt je niet zomaar, dat ben je! Met perfecte afwerking en uitstekende nazorg zorgen wij ervoor dat geen enkele klant ontevreden achterblijft. Vaak ontstaan er nog beschadigingen aan de muren door de verhuizing of andere werkzaamheden. Met een simpel belletje naar ons toe wordt dit meestal nog dezelfde dag opgelost en de beschadiging gerepareerd.

Ons bedrijf

Met meer dan vijftien jaar aan ervaring heeft Stucologie bijzondere technieken ontwikkeld waarmee wij andere stukadoors ver achter ons laten. Daar waar de meeste stukadoors belangrijke stappen tijdens het stuc proces niet weten of zelfs overslaan omdat ze gemakkelijk hun werk willen afronden en geld willen verdienen, gaan wij een stap verder om te streven naar perfectie.

Dit geldt natuurlijk voor alle afbouw werkzaamheden zoals wanden, wc’s, badkamers, beton look (beal mortex), marmer stuc, latex spuiten, sauzen, sierpleisters zoals spachtelputz, buiten gevels, sierlijsten, deco stuc en nog veel meer.

Klant is koning

Wij streven er bij elke klant naar om een perfect resultaat achter te laten en uiteraard om ons netwerk als stukadoor in Lelystad zo groot mogelijk te maken. Dat houd in dat wij liever iets langer over ons werk doen dan de gemiddelde stukadoor. Voorkom dus ellende die andere goedkopere stukadoors achterlaten en ga gelijk voor kwalitatief goed stucwerk.

Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.