Stukadoor Het Gooi

Stukadoor in het Gooi

Wanneer u opzoek bent naar een stukadoor in het Gooi en meer informatie wilt hebben over het stucen kunnen wij u verder helpen. Onze professionele stukadoors komen overal in het Gooi bij u thuis of in uw bedrijfsomgeving. Stucologie heeft het, wanneer het gaat om professioneel stucwerk. Van glad en wit stucwerk tot mooi, Italiaans en design stucwerk.

PXL_20230403_094722547

Opzoek naar een stukadoor in het Gooi

Wij verzorgen al uw wensen op het gebied van stucwerk en latex of schilder werkzaamheden. Stukadoors die door heel ’t Gooi bij u op locatie komen, het maakt hier dus niet uit of u zich bevind in Huizen, Hilversum, Bussum, Naarden of Blaricum.

Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt via onze website krijgt u hierbij altijd een passende professionele stukadoor voor de klus op locatie. Onze stukadoors zijn vriendelijke en professionele werknemers die weten hoe ze een klant tevreden moeten houden.

Voordelen van ons Stucwerk

Schilderen & Latex

Rollen of spuiten met een latex spuit voor een prachtig eind effect.

Meer lezen

Italiaans Stucwerk

Luxe design stucwerk met of zonder korrel.

Meer lezen

Stucwerk

Stukadoors werkzaamheden en voorbehandeling ervan.

Meer lezen

Het stucen van wanden of Plafonds

De stukadoors die voor ons aan het werk zijn laten geen wand of plafond liggen wanneer het gaat om kwaliteit. Geen enkele stukadoors klus is dus voor ons een uitdaging maar alleen onze passie.

Ons bedrijf is al meer dan 15 jaar actief op het gebied van stucwerk en wij analyseren wekelijks de nieuwe producten op de markt. Wij houden van ons stucwerk, en ons stucwerk houdt van ons.

Stukadoor voor spoedklussen

Misschien kan het zijn dat u een stukadoor nodig heeft voor een spoedklus. Onze stukadoors werken niet alleen overdag en doordeweeks maar ook is het mogelijk om een avond / nacht afspraak te maken.

Wat ook kan is dat u alleen in het weekend op Zaterdag of Zondag aanwezig bent en graag aanwezig wilt zijn tijdens de werkzaamheden.

Wat wij allemaal dicht smeren met gips

Naast de reguliere wanden en plafonds komen onze stukadoors voor elk wandje of stukje langs wat u dicht gesmeerd wilt hebben.

Zo komen wij voorbeeld ook langs voor uw: badkamer, toilet, trappen gang of een slaapkamer. Zo doende maakt het dus niet wat u gestuct wilt hebben, wij zorgen dat het voor elkaar komt!

Standaard stucwerk

vanaf €10,- p/m2

Deuren spuiten

vanaf €95,- p/d

Schilder & Spuitwerk

vanaf €9,- p/m²

Speciale afwerking

vanaf €25,- p/m²

KLANTEN
0 +
PROJECTEN VOLTOOID
0 +
TEVREDENHEID
0 %
JAREN ERVARING
0 +

Tevredenheidsgarantie

Bij Stucologie leveren we met trots bouwmaterialen van topkwaliteit die aansluiten bij wat onze klanten nodig hebben. We zijn er zeker van dat onze producten je zullen verbazen. Daarom bieden we ook een tevredenheidsgarantie.

 

Niet tevreden over onze dienst? Laat het ons binnen 30 dagen weten. Samen pakken we het probleem aan en vinden we een passende oplossing. Of het nu om een vervanging, terugbetaling of extra ondersteuning gaat, jouw tevredenheid staat voorop.

Maak je ruimte klaar voor een nieuwe start!

Van gedurfde kleuren tot unieke afwerkingen, wij kunnen je helpen de look te bereiken die jij wilt. Contacteer ons voor jouw project.

 
Wat denk je over Stucologie ? Zeg op Cylex uw mening!