Stukadoor Flevoland

Bent u opzoek naar een stukadoor in Flevoland? Dan hoeft u na het bekijken van onze website niet meer verder te zoeken. Met meer dan 15 jaar professionele ervaring als stukadoor kunnen wij u van alle wensen voorzien.

Waar komen wij in Flevoland

Naast ons geliefde Lelystad, waar wij een groot deel van onze klanten met onze passie kunnen voorzien van ons werk komen wij ook buiten Lelystad. Woont of werkt u in Almere of Almere buiten komen wij uiteraard ook naar u toe. Verder stukadoren wij ook in:

Stukadoor omgeving Flevoland

Woont u in een van de tussen liggende gebieden in Flevoland kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Ook kunt u gemakkelijk via onze offerte pagina een prijs aanvraag indienen voor uw werkzaamheden. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon bereiken via de telefoon op het volgende nummer: 0320 710 735

Luxe stucwerk in Flevoland

Naast regulier stucwerk bieden wij ook verschillende soorten luxe stucwerk aan. Een paar van deze voorbeelden zijn Beton Cire, Art Velluto, Frescolori en nog een aantal. Ook schilderen of spuiten wij gestucte wanden met latex en andere soorten verf. Heeft u een speciaal verzoek aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Avond of weekend stukadoor gezocht

Natuurlijk begrijpen wij het ook wanneer u als klant aanwezig wilt zijn tijdens onze werkzaamheden. Wanneer u hier dus als klant behoefte aan heeft aarzel ook in dat geval niet om contact met ons te nemen. Als flexibiliteit en zekerheid is waar u als klant naar opzoek bent hoeft u na ons niet meer verder te zoeken. Een betrouwbare stukadoor is namelijk wel zo belangrijk!

Standaard stucwerk

vanaf €10,- p/m2

Deuren spuiten

vanaf €95,- p/d

Schilder & Spuitwerk

vanaf €9,- p/m²

Speciale afwerking

vanaf €25,- p/m²

KLANTEN
0 +
PROJECTEN VOLTOOID
0 +
TEVREDENHEID
0 %
JAREN ERVARING
0 +

Tevredenheidsgarantie

Bij Stucologie leveren we met trots bouwmaterialen van topkwaliteit die aansluiten bij wat onze klanten nodig hebben. We zijn er zeker van dat onze producten je zullen verbazen. Daarom bieden we ook een tevredenheidsgarantie.

 

Niet tevreden over onze dienst? Laat het ons binnen 30 dagen weten. Samen pakken we het probleem aan en vinden we een passende oplossing. Of het nu om een vervanging, terugbetaling of extra ondersteuning gaat, jouw tevredenheid staat voorop.

Maak je ruimte klaar voor een nieuwe start!

Van gedurfde kleuren tot unieke afwerkingen, wij kunnen je helpen de look te bereiken die jij wilt. Contacteer ons voor jouw project.

 
Wat denk je over Stucologie ? Zeg op Cylex uw mening!