Stukadoor Ermelo

Stukadoor omgeving Ermelo

Woont u in de omgeving van Ermelo en bent u opzoek naar een stukadoor, ook dan kunt u ons uiteraard benaderen. Wij stucen wanden, plafonds, trappenhuizen en zelfs buitengevels. Bent u benieuwd geraakt naar onze stucwerk kwaliteiten en foto’s neem dan een kijkje op onze projecten pagina. Hier zijn veel van onze werkzaamheden te vinden.

Wat kunnen wij stucen

Wij stucen alles vanaf stenen wanden, gebroken oud stucwerk of zelfs wanden waar behang op heeft gezeten. Voor een perfecte schatting van de prijs wat het ongeveer gaat kosten kunt u ons het beste telefonisch benaderen op: 0320 710 735. Hoe uitgebreider het werk is, des te meer plezier beleven wij in het afwerken van de wanden, plafonds, etc.

Speciaal stukadoors werk of schilderwerk

De meest voor de hand liggende werkzaamheden zijn uiteraard kaarsrechte en gladde wanden afgewerkt met veelal strak wit latex. Naast onze diensten als stukadoor staan wij u ook graag te werk met luxe stucwerker zoals beton cire, frescolori, art velutto en overige soorten speciaal stucwerk. Natuurlijk kunt u ook gewoon u wanden door ons laten schilderen en strak laten spuiten.

Nachtstukadoor

Naast doordeweeks komen wij ook bij u langs in het weekend of ’s avonds / ’s nachts indien u dat graag zou willen. Wij begrijpen als geen ander dat u graag thuis wilt zijn wanneer er iemand in u huis aanwezig is. Aan het werken op zaterdag / zondag en in de avond / nacht kunnen wel extra kosten verbonden zijn. Vraag een offerte op de met de wensen die u graag zou willen hebben, dan laten wij deze in vervulling gaan!

Standaard stucwerk

vanaf €10,- p/m2

Deuren spuiten

vanaf €95,- p/d

Schilder & Spuitwerk

vanaf €9,- p/m²

Speciale afwerking

vanaf €25,- p/m²

0 +
KLANTEN
0 +
PROJECTEN VOLTOOID
0 %
TEVREDENHEID
0 +
JAREN ERVARING

Tevredenheidsgarantie

Bij Stucologie zijn we trots op het leveren van hoogwaardige en duurzame bouwmaterialen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat onze producten uw verwachtingen zullen overtreffen, en we staan ​​achter hen met onze tevredenheidsgarantie.

Als jij om welke reden dan ook niet tevreden bent met de geleverde diensten, laat het ons dan binnen 30 dagen weten. We zullen met jouw samenwerken om eventuele problemen aan te pakken en een oplossing te vinden die aan jouw behoeften voldoet. Of het nu gaat om het vervangen van het product, het verstrekken van een terugbetaling of het bieden van aanvullende ondersteuning, we doen er alles aan om jouw tevredenheid te garanderen.

Ons doel is om uitzonderlijke klantenservice te bieden en langdurige relaties met onze klanten op te bouwen. Wij beantwoorden graag al je vragen over onze diensten en begeleiden het hele proces, van het kiezen van het juiste afwerking tot aan het onderhoud.

Maak je ruimte klaar voor een nieuwe start!

Van gedurfde kleuren tot unieke afwerkingen, wij kunnen je helpen de look te bereiken die jij wilt. Contacteer ons voor jouw project.