Stukadoor Dronten

Stukadoor in Dronten

De stukadoor van Dronten en omgeving, met meer dan 15 jaar ervaring als professional op het gebied van stucwerken. Heeft u een grote of een kleine klus? In beide gevallen kunt u ons uiteraard benaderen. Voor een goede prijsopgave kunt u ons het best telefonisch contacteren of door middel van een offerte aan te vragen.

Stukadoor in de omgeving van Dronten

Wij stucen uiteraard niet alleen in Dronten maar komen ook in de gehele provincie Flevoland dus ook in bijvoorbeeld Lelystad. Ook werken wij in de gehele omgeving van Harderwijk, Swifterbant en Ermelo. Onze ervaren vakmannen helpen u graag met al uw vragen rond stucwerk en geven altijd een passend advies op maat.

Beste stukadoor in de buurt van Dronten

Een ervaren en goedkope stukadoor nabij Dronten nodig? Stucologie is de stucwerkspecialist bij uitstek in de regio. Wij hebben reeds duizenden tevreden klanten en een gemiddelde beoordeling van maar liefst 4.9/5 sterren over honderden reviews. Kiezen voor Stucologie heeft tal van duidelijke voordelen voor u.

Heeft u vragen of wilt u iets laten zien

Via de offerteaanvraag bestaat de mogelijkheid bij ons om foto’s op te sturen. Maar misschien wilt u wel dat er iemand langskomt om te kijken aangezien het misschien niet duidelijk genoeg op de foto’s is. Geen probleem ook in dat geval kunt u ons benaderen via de telefoon of email.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Wij garanderen al onze klanten dat wij leveren wat is afgesproken, bij ons is spekglad dan ook echt spekglad. Perfecte muren en wanden is waar wij dan ook voor staan. Naast dat wij voor u kunnen sturen, schilderen en spuiten wij ook latex. Ook luxe stucwerken zoals betonlook, beton Cire of Italiaanse stucwerken kunnen wij voor u aanbrengen.

Stukadoor op speciale tijden

Naast de reguliere bouw tijden komen wij ook op speciale tijdstippen en in sommige gevallen ook in de nacht. Heeft u dus een wens dat u thuis wilt zijn tijdens dat wij langskomen om de werkzaamheden uit te voeren? Geen probleem! Neem in dit geval contact met ons op of vraag een offerte aan en vul de aanvraag zo duidelijk mogelijk in. Onze ervaren vakmannen helpen u graag met al uw vragen rond stucwerk en geven altijd een passend advies op maat.

Standaard stucwerk

vanaf €10,- p/m2

Deuren spuiten

vanaf €95,- p/d

Schilder & Spuitwerk

vanaf €9,- p/m²

Speciale afwerking

vanaf €25,- p/m²

KLANTEN
0 +
PROJECTEN VOLTOOID
0 +
TEVREDENHEID
0 %
JAREN ERVARING
0 +

Tevredenheidsgarantie

Bij Stucologie leveren we met trots bouwmaterialen van topkwaliteit die aansluiten bij wat onze klanten nodig hebben. We zijn er zeker van dat onze producten je zullen verbazen. Daarom bieden we ook een tevredenheidsgarantie.

 

Niet tevreden over onze dienst? Laat het ons binnen 30 dagen weten. Samen pakken we het probleem aan en vinden we een passende oplossing. Of het nu om een vervanging, terugbetaling of extra ondersteuning gaat, jouw tevredenheid staat voorop.

Maak je ruimte klaar voor een nieuwe start!

Van gedurfde kleuren tot unieke afwerkingen, wij kunnen je helpen de look te bereiken die jij wilt. Contacteer ons voor jouw project.

 
Wat denk je over Stucologie ? Zeg op Cylex uw mening!