Wat kost een stukadoor per vierkante meter

Wat kost een stukadoor.

Een veelbewogen vraag bij het inhuren van een stukadoor is wat het ongeveer zou moeten kosten. De prijs van het stucwerk hangt af van veel factoren. Dingen zoals ondergrond, moeilijkheidsgraad, maatwerk, veel of weinig afplakwerk spelen hier een grote rol. Vanzelfsprekend is de kwailiteit een grote factor in het bepalen van de prijs. Stukadoren is een zeer bewerkelijk vak.

Gemiddelde kosten van een kleine klus

Een kleine stukadoors klus neemt al makkelijk een uur of 4 in beslag. Neem hierbij als bijvoorbeeld: een kleine wand, of plafond smeren. In dit geval kan niet de meterprijs gehanteerd worden en vaak wordt voor kleine klussen dan ook apart een prijs opgemaakt. Veel stukadoors nemen dit soort klussen niet aan aangezien zij de prijs te hoog vinden om aan de klant door te geven of het relatief minder verdient dan grote klussen. Heeft u een of een paar vierkante meter dat gestuct dient te worden maar niemand wilt u helpen? Neem dan contact met ons op.

Kosten voor een paar vierkante meter stucwerk

De gemiddelde kosten voor een enkele vierkante meter (m2) komen dus al gauw uit op een minimum bedrag van rond de 200 euro. Daarnaast is het ook nog van belang of de stukadoor in een keer door kan smeren of dat er bijvoorbeeld overal hoekjes en hoekstrippen geplaatst moeten worden voor het smeren. Wanneer dit niet het geval is kan de stukadoor sneller aan de slag om de klus af te maken.

Meer stucwerk, minder kosten

Het is daarom voor de hand liggend dat de stukadoor geen meter prijs kan geven voor een kleine klus zonder foto’s. In dit geval dient de stukadoor langs te komen op locatie voor een meting en prijsopgave.

De meeste stukadoors rekenen te hoge prijzen voor slechte kwaliteit wat bij ons zeker niet het geval is! Wij rekenen normale betaalbare prijzen voor uitstekende service en kwaliteit.

Onze stukadoors prijzen

Grotere klus? Goedkoper per m2!

De gemiddelde meterprijs van een stukadoor voor plafonds is ongeveer 17€ tot 25€ per vierkante meter. In het geval van het smeren van wanden komt dit neer op 10€ tot 22€.

De kosten variëren dus op basis van de klus en voor een goede indicatie dient contact op te nemen. Bent u na dit artikel gelijk geïnteresseerd geraakt om uw huis eens een goede opknap beurt te geven?

Vraag een offerte aan

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ontvang een gratis offerte

Klaar om jouw visie tot leven te brengen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en laten we aan de slag gaan!

More Interesting Posts

Maak je ruimte klaar voor een nieuwe start!

Van gedurfde kleuren tot unieke afwerkingen, wij kunnen je helpen de look te bereiken die jij wilt. Contacteer ons voor jouw project.