Stukadoor kosten, hoeveel kost het ongeveer?

Een veelbewogen vraag bij het inhuren van een stukadoor is wat de prijs ongeveer zou moeten kosten bij het inhuren van een persoon of bedrijf. De kosten hangen voornamelijk af van hoe lang de stukadoor ergens aanwezig is. Dit is omdat de droogtijd tijdens het stukadoors proces het meeste tijd in beslag neemt. Stukadoren bestaat voornamelijk uit het laten drogen van het gips en strak trekken tijdens het drogen, dit gebeurd in meerdere processen.

kosten stucadoor

Gemiddelde kosten van een kleine klus

Een kleine stukadoors klus neemt al makkelijk een uur of 4 in beslag van de stukadoor. Neem hierbij als bijvoorbeeld: een kleine wand, of plafond smeren. In dit geval kan niet de meterprijs gehanteerd worden en vaak wordt voor kleine klussen dan ook apart een prijs opgemaakt. Veel stukadoors nemen dit soort klussen niet aan aangezien zei de prijs te hoog vinden om aan de klant door te geven of het relatief minder verdient dan grote klussen. Heeft u een of een paar vierkante meter dat gestukadoord dient te worden maar niemand wilt u helpen? Neem dan contact met ons op.

 

kosten stukadoor hoekstrippen

Kosten voor een paar vierkante meter stucwerk

De gemiddelde kosten voor een paar enkele vierkante meter (m2) komen dus al gauw uit op een minimum bedrag van rond de 200 euro. Daarnaast is het ook nog van belang of de stukadoor in een keer door kan smeren of dat er bijvoorbeeld overal hoekjes en hoekstrippen geplaatst moeten worden voor het smeren. Wanneer dit niet het geval is kan de stukadoor sneller aan de slag om de klus af te maken.

stukadoors kosten veel hoeken

Meer stucwerk, minder kosten

Het is daarom voor de hand liggend dat de stukadoor geen meter prijs kan geven voor een kleine klus zonder foto’s. In dit geval dient de stukadoor langs te komen op locatie voor een meting en prijsopgave.

De meeste stukadoors rekenen te hoge prijzen voor slechte kwaliteit wat bij ons zeker niet het geval is! Wij rekenen normale betaalbare prijzen voor uitstekende service en kwaliteit.

 

Onze stukadoors prijzen

Grotere klus? Goedkoper per m2!

De gemiddelde meterprijs van een stukadoor voor plafonds is ongeveer 15€ tot 25€ per vierkante meter. In het geval van het smeren van wanden komt dit neer op 15€ tot 25€.

De kosten variëren dus op basis van de klus en voor een goede indicatie dient contact op te nemen. Bent u na dit artikel gelijk geïnteresseerd geraakt om uw huis eens een goede opknap beurt te geven?

Vraag een offerte aan

Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.