Bel nu: 0320-7310-735
Bel nu: 0320-7310-735

Stukadoor in de buurt

Bent u opzoek naar een stukadoor in de buurt? Onze stukadoors komen bij u langs op locatie of dit nou thuis is, of in uw bedrijfsomgeving.

Stukadoor en Schilder

Naast onze dienst als stukadoor bieden wij ook de optie aan om de wanden door ons te laten afwerken met latex, gespoten of met de roller.

plafond stukadoor

Stukadoor plafonds

Het stucen van plafonds kost veel energie en moeite aangezien de stukadoor boven zijn hoofd staat te werken. In de meeste gevallen zijn de muren rond de 2 meter hoog maar tegenwoordig in de modernere huizen worden de plafonds hoger gebouwd.

Stucologie.nl helpt u met al uw wensen op het gebied van stucwerk en plafonds. En misschien wilt u wel iets van een oriënt of plafondlijsten.

zeer strak stucwerk

Stukadoor wanden

Naast de plafonds behandelen wij ook de wanden en muren met stucwerk. Onze stukadoors weten als geen ander hoe het is om na 15 jaar ervaring een wand kaars recht te smeren.

Professioneel maar zeker ook strak voor het licht en oog.

stukadoor luxe stucwerk

Stukadoor van luxe stucwerken

Als laatste maar zeker niet het minste verzorgen wij Italiaans stucwerk. Moderne en luxe oogend stucwerk voor klant die er van houdt.

Waarom stukadoor inhuren?

U kunt bijvoorbeeld kiezen om een stukadoor in te huren voor uw Keuken of Badkamer wanneer deze gerenoveerd gaat worden. Maar wat ook zeker een optie is om uw gang, trappenhuis of kamer te laten stucen en moderniseren door onze professionele stukadoors.

Stukadoor op korte termijn

Het kan voorkomen dat u op korte termijn een stukadoor nodig heeft omdat uw huis verkocht is en u het huis versneld moet verlaten. Voor ons is dit geen probleem en wij kunnen in de meeste gevallen met spoed stukadoors langs sturen naar uw locatie om de klus de klaren.

stukadoor in de buurt

Stukadoor uurloon / uurtarief

Voor het stukadoren wordt geen uurtarief of uurloon gerekend maar een meterprijs. De prijs per m2 wordt gebaseerd op het aantal totaal meters wordt gestuct dient te worden. De prijs per vierkante meter is daarom nooit het zelfde.

Hierdoor kunt u bij een gemiddeld grote stukadoors klus uitgaan van een meter prijs van ongeveer 9 euro. Wanneer u een prijs op maat wilt ontvangen kunt via ons een offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan

Altijd een passend advies op maat

Wij geven altijd een passend advies voor, tijdens en na onze werkzaamheden. Hiermee zorgen wij voor een goede relatie met onze klanten en voorkomen wij dat er achteraf problemen zouden kunnen ontstaan. Wilt u eens met ons praten? Dan kunt u gemakkelijk via onze contact pagina contact met ons opnemen.

Direct contact opnemen!

Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.