Bel nu: 0320-7310-735
Bel nu: 0320-7310-735

Stukadoor Harderwijk

Wanneer u opzoek bent naar een stukadoor in Harderwijk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een stukadoorsbedrijf met meer dan 15 jaar professionele ervaring als stukadoor. Ook beheersen al onze stukadoors de volledige expertise voor een perfect eindproduct.

stukadoor locatie harderwijk

Stukadoor omgeving Harderwijk

Naast onze stukadoors diensten in Harderwijk komen wij ook in de omliggende steden denk hierbij aan Dronten, Swifterbant, Ermelo en komen wij ook in meerdere steden en Flevoland zoals bijvoorbeeld Lelystad.

Welke stukadoors werkzaamheden doen wij

Het belangrijkste van onze dienstverlening is dat wij streven naar perfectie en een tevreden klant. Wij stucen daarom alles waar de klant behoefte aan heeft. Neem hier als voorbeeld plafonds, trappenhuizen, buitengevels en zelfs de moeilijkste klussen zijn voor ons geen opgave! Wanneer u daarom ons eenmaal langs heeft laten komen wilt u nooit meer een andere stukadoor!

speciaal stucwerk toilet

Onze overige werkzaamheden

Naast onze stukadoors werkzaamheden werken wij ook de wanden af naar wens van onze klanten. Wij alle soorten afwerking materiaal aan. Bent u opzoek naar zeer strak wit latex of bent u opzoek naar luxe of Italiaans stucwerk zoals Frescolori, San Marco of Art Velluto? Geen probleem neem contact met ons op of vraag een offerte aan voor een nette en passende prijs voor uw aanvraag.

Stukadoor op bijzondere tijdstrippen

Wij begrijpen het wanneer u gewoon thuis wilt zijn als er bij u thuis in huis gewerkt wordt, daarom stucen wij niet alleen doordeweeks maar ook vaak tot in de late avond uurtjes en op Zaterdag en Zondag indien gewenst. Geïnteresseerd geraakt in onze kunsten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.