Bel nu: 0320-7310-735
Bel nu: 0320-7310-735

Stukadoor omgeving Ermelo

Woont u in de omgeving van Ermelo en bent u opzoek naar een stukadoor, ook dan kunt u ons uiteraard benaderen. Wij stucen wanden, plafonds, trappenhuizen en zelfs buitengevels. Bent u benieuwd geraakt naar onze stucwerk kwaliteiten en foto’s neem dan een kijkje op onze projecten pagina. Hier zijn veel van onze werkzaamheden te vinden.

stenen muur stucen

Wat kunnen wij stucen

Wij stucen alles vanaf stenen wanden, gebroken oud stucwerk of zelfs wanden waar behang op heeft gezeten. Voor een perfecte schatting van de prijs wat het ongeveer gaat kosten kunt u ons het beste telefonisch benaderen op: 0320 710 735. Hoe uitgebreider het werk is, des te meer plezier beleven wij in het afwerken van de wanden, plafonds, etc.

Speciaal stukadoors werk of schilderwerk

De meest voor de hand liggende werkzaamheden zijn uiteraard kaarsrechte en gladde wanden afgewerkt met veelal strak wit latex. Naast onze diensten als stukadoor staan wij u ook graag te werk met luxe stucwerker zoals beton cire, frescolori, art velutto en overige soorten speciaal stucwerk. Natuurlijk kunt u ook gewoon u wanden door ons laten schilderen en strak laten spuiten.

Nachtstukadoor

Naast doordeweeks komen wij ook bij u langs in het weekend of ’s avonds / ’s nachts indien u dat graag zou willen. Wij begrijpen als geen ander dat u graag thuis wilt zijn wanneer er iemand in u huis aanwezig is. Aan het werken op zaterdag / zondag en in de avond / nacht kunnen wel extra kosten verbonden zijn. Vraag een offerte op de met de wensen die u graag zou willen hebben, dan laten wij deze in vervulling gaan!

Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.