Stucwerk

Stucwerk

Ben je op zoek naar een strakke afwerking van muren en plafonds in jouw huis? Bij Stucologie ben je voor het laten uitvoeren van stucwerkverzekerd van vakmanschap. Onze professionele stukadoors zijn ervaren en op de hoogte van de nieuwste trends en innovatieve technieken. Daarbij werken wij met duurzame materialen en profiteer je van een betaalbare prijs.

Soorten stucwerk

Bij Stucologie verzorgen we alle soorten stucwerk. Je kan bijvoorbeeld je muur laten stucen door een betrouwbare stukadoor. Daarnaast kan je bij ons terecht voor luxe stucwerk en het laten stucen van je badkamer. In het onderstaande overzicht vind je meer informatie over onze diensten.

Stukadoor

Onze stukadoors werken efficiënt en snel. Daarbij leveren we altijd goede kwaliteit. Je kan onze stukadoors inhuren voor al je stucwerk. We hebben jarenlange ervaren en al vele tevreden klanten. Dit kan je bijvoorbeeld terugzien aan onze Google-beoordeling. Hier krijgen onze gemiddeld stukadoors 4,9/5 sterren, beoordeeld door meer dan 180 klanten.

Luxe stucwerk

Door voor een mooi design te kiezen, heb je de mogelijkheid om een levendige look te realiseren. Bovendien is het mogelijk om rekening te houden met de interieurstijl in je woning. Luxe designstucwerk op de wanden past met de keuze uit vele effecten en kleuren bij elke stijl.

Muren laten stuken

Het laten stucen van muren door stukadoors van Stucologie biedt meerdere voordelen. Je bent verzekerd van een strakke afwerking met naadloze overgangen. Bovendien is de muurafwerking geschikt voor alle soorten verf. Strak afgewerkte muren kunnen mogelijk de waarde van je woning verhogen.

Badkamer stucen

Een goed gestucte badkamer beschermt je badkamer tegen vocht en schimmel. Daarbij creëer je met het stucen van je badkamer een moderne uitstraling. Er zijn tal verschillende soorten stucwerk dat geschikt is voor je badkamer.

Stucwerk kosten

Het is gebruikelijk om de kosten van stucwerkzaamheden per m2 te berekenen. De gemiddelde stucprijzen variëren echter, waarbij het soort stuc onder meer invloed heeft op de prijs. Bij de prijs per m2 zijn zowel de arbeidskosten als de materiaalkosten inbegrepen.

Prijsbepalende factoren

Er zijn nog andere factoren die invloed hebben op de prijs, zoals de totale omvang van het project. Het maakt een verschil als je bijvoorbeeld alleen de muren van een gang wilt laten stuken of de muren in alle ruimtes van je woning. In het laatste geval is er sprake van schaalvoordeel en dit heeft een positieve invloed op de m2 prijs. Jouw precieze prijs is afhankelijk van de volgende factoren

• Soort stucwerk
• Muur of plafond
• Aantal m2
• Staat van de ondergrond
• Complexiteit van het project

Stucen op verschillende ondergronden

Het aanbrengen van stuc is op uiteenlopende ondergronden mogelijk. Heb je bijvoorbeeld een muur van gipsplaten of bestaan de wanden uit beton? Dit zijn ondergronden die geschikt zijn om op te stucen. Overigens is het eveneens mogelijk om over bestaand stucwerk een nieuwe stuclaag aan te brengen.

Vraag gratis een offerte aan bij Stucologie

Wil jij stucwerk op een professionele manier laten aanbrengen? Vraag gratis een offerte aan bij Stucologie. Je profiteert bij ons van een betaalbare prijs en van nog veel meer voordelen. Het is ons streven om jou binnen 24 uur na je aanvraag al een scherpe prijsopgave aan te bieden. Wij bieden je bovendien na het uitvoeren van het stucwerk 8 jaar garantie.

Ontvang een gratis offerte

Klaar om jouw visie tot leven te brengen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en laten we aan de slag gaan!

Maak je ruimte klaar voor een nieuwe start!

Van gedurfde kleuren tot unieke afwerkingen, wij kunnen je helpen de look te bereiken die jij wilt. Contacteer ons voor jouw project.

 
Wat denk je over Stucologie ? Zeg op Cylex uw mening!