Bas K.
Bas K.
22:07 22 Mar 23
Overdag zag het stucwerk er strak uit maar na controle met een bouwlamp in de avond bleek er toch wat in te zitten.
Carla B.
Carla B.
13:25 10 Apr 20
De volgende trefwoorden zijn zonder meer van toepassing: vakkundig, vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar.Zij nog vermeld dat ook kleine klussen door Minas groots worden aangepakt!Kortom: een absolute aanrader!!
P
P
12:32 23 Feb 21
Meike J.
Meike J.
09:26 01 Feb 23
Vakwerk en echt een aanrader!
Hemmo B.
Hemmo B.
20:05 28 Jul 20
Goed bereikbaar, reageren snel en zijn erg flexibel. Erg fijn dat ze ook direct extra vierkante meters mee wilden pakken en gaven goed advies. Bovendien een hele sympathieke stucoloog met een leuke hond. We raden dit bedrijf zeker aan!
Herman van R.
Herman van R.
18:22 29 Apr 21
Wand netjes gestuct
Thomas van der L.
Thomas van der L.
19:45 30 Jan 22
1 woord: Vakman!Echt fantastisch werk is er geleverd! Ben er erg blij mee! Zal Minas aanbevelen bij iedereen. Daarnaast is hij erg vriendelijk en betrouwbaar!
Marietta B.
Marietta B.
20:16 17 Feb 21
Nette werkers, alles mooi strak. En de heren geven ook positief advies. Niets is teveel.
Matthijs D.
Matthijs D.
14:57 18 Jun 20
Netjes en flexibele vakwerk.
Ton van D.
Ton van D.
13:34 07 Dec 20
Oud stucwerk gerepareerd en plafond strak gemaakt. Binnen korte tijd gerealiseerd. Alles mooi strak gemaakt en na afloop alle afval meegenomen, top gedaan door Minas en z’n personeel!
Geoffrey B.
Geoffrey B.
13:01 07 Aug 20
John van der Z.
John van der Z.
20:24 12 Oct 21
Sander B.
Sander B.
20:45 04 Mar 23
Prima werk. Minas is erg vriendelijk.
Giuseppe C.
Giuseppe C.
08:44 22 Mar 23
Wat een topbedrijf is dit !Communicatie via Whatsapp gehad en daar de klus besproken met MinasAangegeven dat het om een spoed klus ging & binnen 2 dagen kon hij al komen,Muren zijn strak afgewerktCheck zijn werk na en werkt alles tot de puntjes strak af !Na de werkzaamheden stond hij zelfs de vloer te vegenDat ze je niet vaak dat een bedrijf zo netjes te werk gaat en je klant gewoon netjes wil achterlatenAlleen maar complimenten voor deze man & zijn bedrijfWij zijn zeer tevredenTot de volgende klus !
roeland B.
roeland B.
21:27 17 Feb 21
Pieter-Henk K.
Pieter-Henk K.
06:27 23 Oct 20
Norair en Minas hebben bij ons 192m2 wanden spuitklaar gestuct en vervolgens de wanden en plafonds wit gespoten.Pluspunten:- makkelijk en snel contact (offerte dezelfde dag in de mail, contact via whatsapp en mail).- snel gewerkt (in minder dan een week alles gestuct en in 2 dagen alles gespoten).- strak resultaat voor een acceptabele prijs.- Niet te beroerd om een beschadiging aan het plafond mee te pakken hoewel de plafonds niet gestuct werden en kwam gerust nog een keer terug om al het stucwerk na te lopen nadat er wat puntjes niet naar tevredenheid waren.Verbeterpuntjes:- er zijn altijd details die beter kunnen, zoals netjes tot de onderkant van de deurposten afplakken (zijn nu allemaal wit) en niet overal stukjes tape, spuitmondjes, kitkokers en stukjes plastic laten slingeren.- de mogelijkheid bieden om het afval mee te laten nemen, denk dat niet iedereen zit te wachten op een paar honderd kilo gipsafval in de tuin.
Robyn ter S.
Robyn ter S.
16:36 19 Apr 20
wat een super vakman is deze man! super professioneel en komt zijn afspraken keurig na. wij zijn zeer tevreden over Minas en zouden hem zeker aanbevelen! Minas bedankt voor het mooie werk! groeten Bart.
Rinse D.
Rinse D.
13:26 21 Apr 20
De stucoloog heeft bij ons in Swifterbant de ombouw van onze inbouwkachel voorzien van stucwerk.Het werk is zeer netjes gedaan en ook het contact met de stucoloog hebben wij als prettig ervaren.Kortom, voor een professionele stukadoor die kwaliteit aflevert kunnen wij de stucoloog aanbevelen.
Dennis K.
Dennis K.
11:50 17 Aug 20
Uitstekend!!Minas heeft bij ons 124m2 stucwerk uitgevoerd (zowel muren als plafonds). Daarnaast heeft hij de meeste muren gespoten met Latex (wit) en een rechthoekig vlak gemaakt met de roller. Ik kan niet anders dan zeggen dat de werkzaamheden boven verwachting zijn uitgevoerd. De zoektocht naar een goede stucadoor valt niet mee (vonden wij). Er zijn vrij veel aanbieders. maar prijzen en waarschijnlijk kwaliteit verschillen enorm. Na onbevredigend contact met enkele andere stucadoors zijn wij per toeval bij Minas (stucloog) terecht gekomen. Het contact was direct snel en goed te noemen. Inmiddels is gebleken dat de beloftes ruimschoots worden nagekomen en wij zijn erg tevreden over het restultaat. Naast dat de muren en het plafonds erg straks zijn is Minas een goede vent en erg prettig in contact. Wij zullen hem zeker terug vragen voor volgende klussen en hem aanbevelen bij vrienden/familie!
Trijnie K.
Trijnie K.
07:43 06 May 23
Reparatie na tevredenheid uitgevoerd aan plafond.
Jeanette L.
Jeanette L.
12:50 15 Oct 20
Minas heeft bij ons in de gehele woning reparaties uitgevoerd. Het plafond, beschadigde muren, scheuren vakkundig en netjes gerepareerd, het stucken van 3 slaapkamers is zeer strak en glad opgeleverd.Wij zijn zeer tevreden over zijn werk. Bovendien is hij in de communicatie helder en een prettige man in de omgang. Komt zijn afspraken na. Voor een mooie prijs alles goed en vakkundig afgeleverd.Echt een aanrader!
Ilona N.
Ilona N.
13:24 07 Oct 22
Harde werker die prachtig strak werk aflevert!
Patricia V.
Patricia V.
18:58 29 Sep 20
Wat een snelle service. Op maandags gebeld om twee muren te laten stucen in de woonkamer en vrijdags konden ze al komen. Fantastisch werk geleverd voor een scherpe prijs. Super blij en wij weten de mannen te vinden als er nog iets moet gebeuren qua stucwerk.
jonathan t
jonathan t
13:22 25 Aug 21
Voor ons hebben de heren 130 m2 spuit klaar gestuct en machinaal verf gespoten.. met de plafon verlagingen en wat lastigere klus maar alles is mooi strak en witter dan wit.. de verf die ze gebruiken kunnen we schoonmaken. Met onze kleine meid van 2 zijn we daar nu al heel blij me 😄..
nadine B.
nadine B.
13:37 30 Jun 22
Netjes een afspraak ingepland voor het stucen van een plafond.Vervolgens hebben wij de hele dag gewacht omdat ze niet op kwamen dagen. Niemand te bereiken en achteraf nooit een reactie terug gekregen. Zeer slechte service!
Tijmen B.
Tijmen B.
13:39 14 May 20
Stucologie heeft zijn zaken goed op orde! Na via de website contact te hebben gezocht, al zeer snel een mail terug met voorstel en antwoord op mijn vragen. Afspraak gepland, offerte digitaal ingezien en ondertekend. Netjes vooraf heldere afspraken gemaakt en eenvoudige snelle communicatie via Whatsapp gehad.Bij stucen is het lastig om echt netjes te werken, maar Stucologie doet er alles aan om zo netjes mogelijk te werken, en dat heb ik echt gewaardeerd. Bedankt heren!Een stucadoor met een heldere en eerlijke dienstverlening! Het werk ziet er netjes en strak uit. Wij gaan elkaar nog vaker zien Stucologie! Tot de volgende keer.
Tibor C.
Tibor C.
11:24 13 Nov 21
Daphne G.
Daphne G.
19:24 09 Sep 20
Niets was te veel. Harde werkers. Goede kwaliteit. Prettig contact!
Dutch M.
Dutch M.
10:06 02 Jul 21
Fred V.
Fred V.
07:21 30 Sep 22
Stucwerk van hoge kwaliteit, hele appartement gedaan en alles is prachtig strak! Gewor is een ongelofelijk sympathieke vent die hart heeft voor zijn werk. En vakwerk aflevert. Extra dingen doen is geen enkel probleem.Kortom: ga niet naar een ander. Gewor moet je hebben! 👍😁
Danielle S.
Danielle S.
14:24 02 Jun 20
Minas was de enige die het losgelaten spuitwerk op de wand kon repareren en voor een goeie prijs. Super blij met het resultaat, het meedenken, de bereikbaarheid, de service……kortom een aanrader!!
Meike J.
Meike J.
19:07 02 Mar 23
Beton cire heel professioneel en netjes afgewerkt. Echt een aanrader
Koert K.
Koert K.
19:58 21 Oct 20
Zeer vakkundig!
Gayle P
Gayle P
10:25 04 Aug 21
In juli hebben wij een deel van onze muren laten stucen. Dit na eerst fijn en vlot contact gehad te hebben met Minas via de e-mail. Hij heeft alle (vele) vragen naar volle tevredenheid beantwoord. Dit was, naast de prijs en reviews, een reden om voor dit bedrijf te kiezen.Het contact en afspraken ( die we zelfs op de dag zelf nog konden wijzigen qua wat we gestuct wilden ) verliep via Minas. Collega’s hebben bij ons, ook naar alle tevredenheid, goed sausklaar stucwerk afgeleverd.Kortom wij zijn tevreden en zullen zeker in de toekomst terugkomen bij dit bedrijf!
steven S.
steven S.
08:46 24 Mar 22
Wat een toppers. Ik heb een draak van een verbouwing, maar dit bedrijf heeft zich in alle bochten gewrongen om alles op tijd klaar te krijgen (ondanks wel 10x verschuiven agenda ivm andere partijen die niet op tijd geleverd hadden). Daarnaast heeft hij heel veel herstelt wat derden beschadigd hadden, keer op keer…We gaan hem missen ons huisgenootje Minas en zijn lieve hond bitje. 🙂 haha.Al met al, als je een goede stucadoor wilt: bel Minas!
Benjamin C.
Benjamin C.
07:20 28 Jul 20
Heel mooi en goed resultaat gestuct bij mij in Muiderberg! Echt een aanrader!
Roshnie D.
Roshnie D.
11:09 20 Sep 20
We hebben onze keuken en hal laten stucen. Stucologie kon al heel snel starten en we zijn tevreden over het resultaat.
Paulien K.
Paulien K.
08:21 25 Feb 21
We hebben granol op de muren laten doen en het is super mooi geworden, we zijn er erg blij mee. Ze hebben hard gewerkt! Bedankt Minas en zijn crew!
Martin B.
Martin B.
09:10 28 Jul 20
Wij hebben de gangmuren en plafond laten stucken en zijn zeer tevreden, het ziet er strak en glad uit. Een aanrader! 👍👍
Anja
Anja
10:04 31 Jul 20
Fijn bedrijf! Prettige mensen om mee samen te werken. Ze hebben zowel de begane grond als de bovenverdieping volledig gestuukt en gespoten, en het resultaat is geweldig. Het stucwerk is mooi glad opgeleverd en ook het spuitwerk is perfect. En dat allemaal voor een zeer schappelijke prijs. Ik ben erg tevreden over het resultaat en ik ben blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen.
Diana van E.
Diana van E.
15:55 12 Aug 20
mevrouw van B.
mevrouw van B.
19:09 17 Jul 20
Mijn woonkamer is een wondertje geworden. De slaapkamer en hal zijn eindelijk glad en we zijn dolgelukkig. Top werk.
Sjaak van W.
Sjaak van W.
09:19 18 Aug 20
Hierbij wil ik graag mijn ervaring met stucologie delen. De reparatie die zij aan het stucwerk hebben gedaan getuigd zonder meer van vakmanschap!! Keurig werk geleverd voor een schappelijke prijs. Minas bedankt!
Ben je op zoek naar kwaliteit? Dan zit je bij Stucologie aan het juiste adres. Top werk geleverd! Fijne communicatie en gemaakte afspraken worden nagekomen.
Sanne K.
Sanne K.
08:14 27 Feb 22
Wij moesten na een tegenvaller spoedig op zoek naar iemand die onze ruim 100m2 wanden en plafond kon stucen. Via Google kwam ik terecht op Stucologie en heb ik direct een offerte opgevraagd. Binnen 2 dagen had ik een zeer uitgebreide en professionele offerte binnen, met ook een optie spuitwerk welke ik aan en uit kon zetten. Dit was voor ons onverwachts perfect, gezien wij de boel daarna eigenlijk ook wilde voorzien van een mooie kleur muurverf. Binnen 2 weken is zowel het stucwerk als het spuitwerk volledig af en ons huis ziet er werkelijk schitterend uit! Bij binnenkomst op de 1e dag waren er 4 heren aanwezig, ze spraken amper Nederlands en ook Engels was lastig, maar via de telefoon vertalen dus. De communicatie verliep enigzins stroef, maar dat heeft niet afgedaan aan het prachtige stucwerk wat de heren geleverd hebben. Zeer glad en zeer mooi afgewerkt! Ook het spuitwerk is van zeer hoge kwaliteit. Wij zijn echt ontzettend blij met het schitterende resultaat en zouden Stucologie zeker aanraden en nogmaals in armen nemen om de bovenverdieping te doen.Minas, broer en andere heren, super bedankt!!
Rakesh F.
Rakesh F.
12:33 12 Jul 20
Wij zijn erg tevreden over het werk van Minas. Na het opvragen van een offerte kregen wij al binnen een paar uur een reactie. De communicatie verloopt snel en goed. Omdat de klus spoed had kon Minas ons snel inplannen. De vorige stukadoor vond de klus te moeilijk en is weggegaan zonder het af te maken. Minas is professioneel en levert goed werk.
Joekie B.
Joekie B.
10:36 17 Dec 20
Minas heeft in onze keken betonstuc op kleur aangebracht. Het resultaat is prachtig geworden. Minas heeft goed afgestemd met onze behoefte en tussendoor gecheckt of de kleur en de structuur naar het zin was. Hij werkt rustig en netjes. Minas is prettig in de omgang, een vakman en bovenal een fijn mens!
S B.
S B.
19:36 24 Apr 20
Wij hebben een zeer goede ervaring met deze stukadoor. Hij werkt erg netjes en de prijs kwaliteitverhouding is uitstekend. Wij raden dit bedrijf zeker aan en zijn blij met ons perfect gestukte woning!!
Guido V.
Guido V.
16:34 22 Aug 20
khatchik
khatchik
04:51 17 Jun 21
Natasja de B.
Natasja de B.
09:03 21 Jun 20
Na aanvraag offerte heb ik nog dezelfde dag reactie gehad. Dat was erg fijn!Gelijk een afspraak gemaakt en een paar dagen later was mijn muur perfect gestuukt.Ik zou Minas zeker weer vragen voor stucwerk.Natasja (Ermelo)
Naomi D.
Naomi D.
11:04 17 Aug 20
Super blij met mn mooi gestuucte muur. Alles is super strak. Top service. Leuk team. Spontaan en in voor een grap en grol. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Ashley M.
Ashley M.
19:57 02 Aug 21
StucologieEen paar maanden geleden hebben we contact opgenomen met Stucologie om ons plafond te spuiten. Ze reageerden snel en de afspraak was zo geregeld.Ivm onze vakantie waren we er zelf niet bij, maar dat was voor hun geen probleem.Het spuiten was snel gedaan. Met 1,5 – 2 uur waren ze klaar.Na thuiskomst bleken ze niet gekit te hebben, ondanks dat dit wel onze vraag was en in de offerte was meegenomen. Achteraf werd het netjes uitgelegd en kwamen ze zelf met een passende oplossing die wij erg kunnen waarderen.Wij raden Stucoloog graag aan andere mensen aan.Ze reageren vriendelijk, werken snel, vragen een goede prijs voor goede kwaliteit en de service is oplossingsgericht.Mvg Fam Pieter
Yvonne W.
Yvonne W.
07:02 18 Oct 20
Topwerk geleverd. Eerlijke prijs en echt betaald voor de 4kante meters die gestucd en geschilderd zijn.Alles ging volgens afspraak en de mannen waren op tijd en gingen netjes te werk! Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
John Van L.
John Van L.
11:43 07 Jun 20
Minas is een echte vakman en denkt mee en is altijd bereikbaar. Heel erg blij met het eindresultaat en de fijne communicatie. Mijn plafonds en wanden in harderwijk laten stucen en spuiten
Roeland S.
Roeland S.
17:12 24 Nov 22
Een week na aanvraag kwam er een plekje vrij om ons plafond te stucen. De communicatie was snel en helder. Het belangrijkste natuurlijk de kwaliteit en dat was top! Zal zeker van ze gebruik maken in de toekomst wanneer we weer is wat willen stucen
Gea B.
Gea B.
12:03 02 Jul 20
Snelle reactie, ook nadat wij nog een opmerking hadden na oplevering. Kon snel beginnen
Floris M.
Floris M.
06:50 23 Jun 20
Mijn huis in Almere laten stucen door Minas. Prima service. Reageren snel en volledig op vragen. Goede tarieven en vooral ook goed werk geleverd. Na oplevering werd alles nog samen nagelopen en gecontroleerd. Aanrader als je een betrouwbare stukadoor zoekt.
Lindsay N.
Lindsay N.
21:15 02 Apr 23
Kan niks anders zeggen dan vakmensen. Gewor en personeel heel erg bedankt voor het mooie werk.
Freek M.
Freek M.
21:38 03 Apr 23
De mannen werken netjes en snel. Ik ben er blij mee.
Peter de W.
Peter de W.
10:15 26 May 20
Zoals veel mensen in deze periode van corona was ik op zoek naar een betrouwbare en goede stukadoorbedrijf. Na wat zoeken op het internet kwam ik Stucologie tegen. Binnen 24 uur kreeg ik een prijsopgave via de mail terug. In eerste instantie was mijn gedachte dat er een rekenfoutje was gemaakt, zo goedkoop?, dat moet een foutje zijn? Na een tweede mail gestuurd te hebben bleek de opgegeven prijs toch de juiste te zijn. Afspraak gemaakt en dan wachten tot de geplande datum.OP 23 mei was het zover, Minas kwam de badkamer van een nieuwe laag voorzien. Minas is een open en vrolijk mens die snel en vakkundig werkt. Hij denkt mee met de klant en geeft advies. Zo ook bij mij, op zijn advies is er een andere laag aangebracht die meer tot zijn recht komt in de badkamer. Het drogen van de badkamer duurde langer dan was verwacht zodat een mooie afwerking niet mogelijk was. Echter geen probleem voor Minas, die stelde voor om maandag terug te komen en een extra laag aan te brengen, welke nog fijner van structuur is. Zoals afgesproken is maandag de tweede laag aangebracht met een schitterend resultaat. Puur vakmanschap.Wat schets mijn verbazing bij het krijgen van de factuur, niet hoger dan afgesproken maar zelfs lager. Kortom als ik weer ga verbouwen dan is Minas zeker van de Partij. En mocht u ook op zoek zijn, bel Stucologie.
Bas L.
Bas L.
07:23 16 Jan 22
Duidelijke communicatie en prijzen, afspraken worden nagekomen. Vriendelijk, netjes en goed geholpen en ben blij met het geleverde werk het ziet er goed uit.
Hakan K.
Hakan K.
20:42 11 Dec 22
I want to thank you for the services given to my flat. It was flawless and good quality. I would definitely suggest for everyone.
A G
A G
20:12 02 Jul 21
Mooi resultaat, goede prijs kwaliteit verhouding. Reageert altijd netjes op vragen. Wij zijn tevreden!
Stucologie was snel en flexibel. Heel fijn dat zij ons last minute konden helpen! Binnen 1 dag was het hele plafond van de woonkamer, de hal en toilet gestuct. Dankzij hen liepen wij geen vertraging op en loopt alles volgens plan. Goede communicatie en leveren onwijs strakke wanden! Bedankt!
Jacqueline van A.
Jacqueline van A.
10:46 26 Oct 22
Stucologie, is een goed bedrijf denkt goed mee en leveren goed werk. We zouden ze echt aanraden, en bij eventueel werk in de toekomst vraag ik ze weer zo blij waren we met hun werk.
maaike W.
maaike W.
09:06 29 Dec 20
Wat een harde werkers en het resultaat is heel mooi. De muren zien er weer strak uit en de afwerking is heel netjes.
Ali E.
Ali E.
12:53 01 Oct 21
Rianne W.
Rianne W.
12:15 22 Sep 20
De muren van mijn keuken en woonkamer laten stucen door stucologie.Ik vond de communicatie erg prettig en er is secuur gewerkt. Prijs en kwaliteit komt goed overeen. Ben blij met het resultaat!
Susan E.
Susan E.
09:32 30 Aug 20
Adriaan B.
Adriaan B.
08:40 26 Oct 22
Minas, de sigaarrokende, goed gemutste stucoloog. Hij is goed bereikbaar, betrouwbaar en levert werk af met een extra touch.En dit alles tegen een zeer vriendschappelijke prijs (“in het leven draait het niet alleen maar om geld”). Een gouden vent en zeker aan te bevelen voor elke stucologische klus.
F L
F L
14:40 16 Sep 20
Werkzaamheden Plafonds stucwerk en witten, ziet er erg fraai uit, snel gereageerd en ons geholpen voor een goede prijs! muur woonkamer met iets met Frescolori of ander stucwerk volgt nog. Toppers!
Ricardo C
Ricardo C
18:04 14 Jun 22
Recent bent ik verhuisd naar een nieuwbouw appartement waar ik het plafond strak afgewerkt wilde hebben. Met name de V-naden die standaard in het plafond zitten en de structuur vond ik er niet zo mooi uitzien. Daarom heb ik Stucologie benaderd om mijn plafond strak af te werken en direct opnieuw te laten spuiten.Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en kan Stucologie alleen maar aanbevelen.
Beppie van S.
Beppie van S.
14:33 07 Jul 20
Minas en zijn mensen zijn echte vaklui.Mijn volgende klus is zeker weer voor dit bedrijf!!
Pieter A
Pieter A
17:55 11 Oct 23
Naast vriendelijk en beleefd is Burak ook nog eens een vakman. Hij heeft bij ons de benedenverdieping muren en plafonds zeer strak gestuct.
J C.
J C.
15:29 10 Nov 22
Ik heb mijn plafond laten stucen met een joodse plint en dat is echt heel erg netjes gedaan. Een aanrader voor iedereen!
Rens K.
Rens K.
22:31 04 Mar 23
Onze gehele buitengevel laten doen door Stucologie en het resultaat mag er wezen. Minas en zijn collega stukadoors hebben puik werk afgeleverd! Betrouwbaar, professioneel en klantvriendelijk.
Nick K.
Nick K.
08:33 21 Apr 20
De Stucoloog is een echte aanrader! Vorig jaar heeft Minas de kamer en de keuken bij ons gespoten en dit jaar (2020) heeft hij de hal en de overloop gestuct en gespoten en de wand achter de kapstok van “betonlook” voorzien. Het ziet er allemaal weer geweldig uit! Het is werkelijk een genot om naar de super glad gestucte muren te kijken!Minas is een heel prettig mens om mee om te gaan. Blijft rustig en legt uit waarom hij wat doet. Het resultaat is er dan ook wel naar.In het kort: Minas levert perfect werk en rekent zeker niet de hoofdprijs.
Rick K.
Rick K.
21:43 03 Apr 23
Bert de R.
Bert de R.
09:45 01 May 21
Stucologie heeft mijn muren in mijn nieuwe huis netjes glad gemaakt. De dag van het werk kwamen de stukadoors 2 man sterk en na een korte inventarisatie en overleg hoe ik het graag wou hebben zijn de mannen aan het werk gegaan.Het werk was na 2 dagen af en alles ziet er weer super strak uit.Mocht ik weer opnieuw moeten laten stucen dan zal ik zeer zeker Stucologie inschakelen.
dutch N.
dutch N.
06:47 30 May 20
Elselien M.
Elselien M.
07:23 28 Jul 20
-
18:25 30 Jan 23
Wij hebben spack spuitwerk gekozen voor de plafonds van onze woning. Het team van Minas heeft dit super netjes uitgevoerd! Wij zijn erg blij met het resultaat. Minas super bedankt voor alles. Bij toekomstige klussen, zullen wij Minas hiervoor benaderen
Rudny C.
Rudny C.
20:10 05 Apr 23
Hele woonkamer strak strak gestuukt daarna netjes in lak gespoten .Netjes afgewerkt resultaat was top deze bedrijf is een aanrader 👍🏽
Marie-Jose van der S.
Marie-Jose van der S.
13:22 20 Oct 20
Stichting Onderwijs WCI-Lelystad, heeft opdracht gegeven voor dit schilderproject. De door Stucoloog, de aannemer, ingehuurde schilders werkten slordig en niet erg professioneel . Na aandringen van de stichting en de medewerking van de aannemer o.a. door het zetten van andere schilders is het project bevredigend afgesloten en kan het gebouw er weer een aantal jaren tegen.
Michael G.
Michael G.
17:53 07 Jan 22
Word netjes gewerkt, muren zitten er strak in . Zeer tevreden
JPO
JPO
18:31 16 Mar 22
Lastige start maar goed opgelost door Minas. Vervolgens snel gehandeld en net werk geleverd.
Wesley H.
Wesley H.
09:29 17 Mar 22
Stucologie heeft bij ons een ombouw voor hoge keuken kasten, koelkast ennog 2 koven gestuct. Het was een precies klusje waar ze goed werk hebben geleverd! Waren vriendelijke mensen en ze zij nog laat in de middag gekomen en laat doorgegaan om het af te maken, omdat we alleen toen thuis waren.Communicatie over afspraken en het te leveren werk ging ook snel en duidelijk.
Celine M.
Celine M.
23:01 06 Mar 23
Stucologie benaderd voor het spuiten van onze muren. Vanaf het begin goed en duidelijk contact gehad. Komt afspraken na. Gewor en de jongens hebben strak werk opgeleverd.
Chequita K.
Chequita K.
13:33 24 Apr 20
Bushtukker
Bushtukker
17:27 15 Aug 20
Voor de keuken in onze nieuwe woning in Harderwijk hadden we een dhz-pakket besteld bij Stucamor.nl voor het aanbrengen van een betonstuc-laagje op het aanrechtblad en een wand. Bij nader inzien zagen we er toch vanaf om het zelf te doen en via internet Minas gevonden. Die was meteen enthousiast. Hij kende het product (Marmorinofloor) niet maar had genoeg ervaring en expertise met soortgelijke producten, zei hij.Het resultaat is boven verwachting! We zijn erg blij met het resultaat en ook het contact met Minas was erg prettig!Stucologie is absoluut een aanrader! Bedankt Minas!
Bryan
Bryan
07:04 19 May 21
De heren van Stucologie werken zeer netjes en precies: afspraken worden nagekomen, communicatie verloopt soepel en vlot, ze denken mee, bij binnenkomst worden netjes de schoenen uitgetrokken (dat dit uit zichzelf gedaan wordt getuigd van goede manieren, dat zie ik vrijwel nooit, en geeft tevens aan hoe men denkt over het werk wanneer men bij een ander over de vloer komt, grote plus!) en boven alles; ze leveren vakwerk! Ze hebben bij mij 3 wanden gestuct en vervolgens gesaust, en het resultaat mag er zeker wezen, ontzettend mooi geworden, goed afgewerkt en tevens geen vlekken en/of spatten op de vloer en/of kozijnen!
Reina K.
Reina K.
18:39 24 Apr 20
Minas heeft bij ons het plafond in de badkamer en een muur in de hal gestuct. superstrak gedaan. badkamerplafond was met diepe geulen vanuit de bouw en een nieuw opgetrokken muur in de hal/badkamer heel mooi gedaan. Super blij mee met het eindresultaat. Een echte aanrader!Verder heeft hij scheuren (veroorzaakt door heien) in de muren gerepareerd en na een appje om nog even te kijken voor een oplossing staat hij aan het eind vd dag voor de deur om het bij te werken. we zijn superblij met hem. we gaan hem zeker voor de volgende klus vragen.
Natasja B.
Natasja B.
10:08 23 Apr 20
Mooi werk geleverd, superblij mee!
Arja van K.
Arja van K.
12:16 20 Jun 23
De afspraak stond voor zaterdag maar de spuitmachine was kapot. De heten 9fferfen vervolgens hun vrije zondag op en hebben de schade netjes getepareerd.Helaas kwam er toch weer een stukje geteoareerd plafond naar beneden na en paar weken.Dit zou gerepareerd worden maar op de dag van afspraak kwam er niemand opdagen en vanaf dat moment kon ik niemand meer bereiken en heb ik nooit meer iets van ze gehoordZeer teleurstellend!
Albert van B.
Albert van B.
16:10 17 Jan 24
Burak heeft de gehele zolder gestuukt. Communicatie prima, overlegd alles en geeft tips tijdens het werk over wat je het beste kan doen voor het mooiste resultaat. Er was wel wat eer te behalen. Twee draagmuren waar de betonpanelen niet goed op elkaar stonden, gaven een heel lelijk gezicht als het licht erlangs viel. Burak heeft dat super strak getrokken. Ook de gipsplaten langs de schuine wand waren niet mooi meer. Ondanks dat alles een beetje rond liep heeft hij dat super strak gemaakt. Ook diverse randen strak afgewerkt en alles binnen twee dagen saus klaar opgeleverd. Hier gaan we nog jaren plezier van hebben. Topper!
Jiro K.
Jiro K.
16:59 12 Apr 20
Absoluut een van de betere stucadoors in Lelystad! Prima kwaliteit en zeker niet te duur! Dikke aanrader!!!
Elma N.
Elma N.
16:32 29 Nov 21
Wanden laten stucen, wanden en plafonds laten spuiten en in de keuken beton ciré over de tegels aan laten brengen. We zijn erg blij met alles. Kwaliteit is top! En de beton ciré is prachtig geworden!
Altijd E.
Altijd E.
10:53 25 Oct 20
Vakwerk afgeleverd bij ons. Echt een aanrader 👍
Marijke S.
Marijke S.
22:49 26 Jan 21
Minas en zijn mannen weten waar ze mee bezig zijn. Eerste dag alles keurig inpakken en overal stucloper leggen en de tweede dag het hele plafond heel mooi en strak gestuct. Daarna ruimen ze alles weer keurig op. Vaklui die ook nog eens voorzichtig zijn met je spullen en goed werk leveren. Zo goed dat ik Stucologie alweer voor een nieuwe klus heb ingehuurd!
Fred Van Der W.
Fred Van Der W.
16:14 12 Jul 20
zeer strak en nette plafond en muren gestuct top gedaan super net bedrijf die je gerust kan laten komen om wat te laten stucen heel blij mee
Pieter H.
Pieter H.
10:29 28 May 20
Wax I.
Wax I.
14:03 11 Dec 21
Denis
Denis
13:36 30 Jun 23
Vriendelijk en komen afspraken na. Resultaat is goed en prijs kwaliteit is top!
Jaap H.
Jaap H.
20:46 07 Apr 23
Een aanvraag gedaan voor een kleine reparatie aan onze keuken muur in Lelystad. Alleen stucologie heeft geantwoord en ze konden al snel iemand langs laten komen. Het was verbazingwekkend om mee te maken dat ze zelfs na aandringen geen geld hebben aangenomen terwijl we wel een bedrag hadden afgesproken.
Maikel L.
Maikel L.
21:53 06 Mar 23
Snel professioneel en netjes. Zeker aan te bevelen.
wilco van B.
wilco van B.
21:05 27 Feb 23
Goede en vakbekwame stucadoor. Erg klantgericht, snel in zijn reacties op vragen en komt zijn afspraken na. Zou stucologie zeker aanbevelen.
Familie G.
Familie G.
19:34 11 Dec 22
B 1.
B 1.
20:34 17 Feb 21
Rolf L.
Rolf L.
18:52 20 Sep 20
Super strak stukadoorswerk
Ace
Ace
18:59 27 Oct 22
Stucwerk van hoge kwaliteit, hele appartement gedaan en alles is prachtig strak echt vakwerk aflevert 👍🏼😉
Maya S.
Maya S.
23:01 05 Mar 23
We zijn goed voorgelicht. Goede producten.Ook de servicebeurten zijn zeer goed.
Hans M.
Hans M.
19:23 21 Oct 21
Goede kwaliteit werk, no nonsense vriendelijke mensen die doen wat is afgesproken. Van offerte tot afrekenen was een plezierige ervaring.
RJ M.
RJ M.
20:41 19 Dec 20
Op zich zijn de werkzaamheden goed uitgevoerd. Er waren wat punten maar die zijn opgelost. Plafond beneden is erg mooi geworden. Muren goed. Eigenlijk het enige waar we problemen mee hadden was het maken en nakomen van afspraken. Als je zegt dat je bijv. maandag middag komt en dan niet laat weten, en je er zelf achteraan moet bellen vind ik niet prettig. Ik heb graag duidelijkheid, dus als je onverhoopt niet kan, geen probleem maar laat het dan wel weten. Dit is een aantal keer voorgekomen en op het eind was ik er wel klaar mee. De werkzaamheden zijn uiteindelijk afgerond.
js_loader