Bel nu: 0320-7310-735
Bel nu: 0320-7310-735

Welkom op onze projecten pagina!

Hier tonen we trots onze afgeronde projecten en geven we u een kijkje in ons vakmanschap.

Van stijlvolle woonkamers tot strakke keukens, van moderne badkamers tot gezellige slaapkamers, we hebben het allemaal! Onze gepassioneerde vakmensen hebben jarenlange ervaring in het realiseren van de meest uiteenlopende wensen van onze klanten. Laat u inspireren door onze prachtige foto’s en ontdek wat er allemaal mogelijk is voor uw eigen project. Bij ons staan kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht centraal, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe wij uw woondromen kunnen waarmaken!


Offerte aanvragen

Lelystad

Groene velden.

Voor een klant in Lelystad hebben wij aan deze prachtige vila de volledige afbouw werkzaamheden geleverd.

Zowel binnen als buiten is alles gestuct en gespoten door onze vakbekwame team van stukadoors en spuiters.

Een zeer gedetaileerd project met ingewikkelde haakse hoeken, ingestucte led strips, ingestucte gordijn rails en witte marmerstuc in de douche ruimte.

 

Bekijk hierboven onze de foto collage van afgeronde project Het Gouden Huis / Kanaya te Lelystad! Ontdek de uitmuntende kwaliteit van ons werk en laat u inspireren voor uw volgende project. Onze ervaren vakmensen staan klaar om ook van uw huis een waar meesterwerk te maken!

Voor een klant in hartje Amsterdam dit mooie monumentale oude herenhuis aan de Prinsen gracht getransformeerd tot een parel van een woning.

voor onze opdrachtgever SMC Flevoland en UNO Restaurant hebben wij de entree snel en vakkundig opgefrist. 

Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.