Bel nu: 0320-7310-735
Bel nu: 0320-7310-735
Hoe snel kan mijn project ingepland worden?

Uw project kan meestal binnen 1 week ingepland worden.

Hoe lang neemt het stukadoor proces van mijn tijd in beslag?

Indien u aanwezig wilt zijn op de locatie waar wij stucen is dit geen probleem maar uiteraard is dit geen vereiste. Het stucen neemt met kleine klussen ongeveer een dag in beslag. Bij het het smeren van een heel huis of appartement kunt u rekening houden met meerdere dagen. Het drogen duurt echter ongeveer 4 dagen tot 2 weken.

Aan welke kosten kan ik ongeveer denken?

De kosten van het stucen van een klein muurtje of voor het repareren van bepaalde stucwerken beginnen bij ongeveer 100 euro. Voor een goede prijs indicatie kunt u het beste een offerte aanvragen of contact opnemen met ons.

Geven jullie garantie op het stucwerk?

Al onze klanten krijgen 8 jaar garantie op ons stuc & spuit werk, wij leveren top kwaliteit wanden en plafonds af bij onze klanten. Wij bespreken tevens van tevoren duidelijk af wat wij gaan doen en wat er het beste gedaan zou kunnen worden op basis van onze kennis. Vervolgens maakt u de keuze naar aanleiding van onze informatie.

Hoe snel ontvang ik een reactie of een offerte

Wij streven er naar om al onze klanten binnen 24 uur een passende offerte toe te sturen. Het kan weleens gebeuren dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn. Heeft u geen tijd te verliezen, stuur ons dan een WhatSapp bericht de voicemail wordt niet beluisterd.

Offerte Aanvragen

Voor het aanvragen van een stukadoors offerte hebben wij een paar van uw gegevens nodig om een indicatie te kunnen maken van de prijs. Vul hieronder uw persoonsgegevens in inclusief de gegevens van de aanvraag (indien mogelijk). Na de aanvraag zullen wij z.s.m. een passende offerte op maat voor uw stuc en schilderwerk maken.

Uw gegevens

Beschrijving van uw aanvraag

Geef zo duidelijk mogelijk aan in een klein verhaaltje wat uw wensen zijn en wat er dient te gebeuren, wij nemen dan z.s.m. contact met u op om uw wensen realiteit te laten worden. Het liefst hebben wij foto's bij uw aanvraag maar indien dit niet lukt kan dit uiteraard ook zonder. Mocht u vooraf vragen hebben over de offerte aanvraag zijn wij te bereiken via [email protected] of telefonisch op: 0320 710 735 Selecteer foto's om te uploaden:
 

Waar worden de werkzaamheden verricht?

Geeft u zo duidelijk mogelijk de opties aan waarvan u weet wat er gedaan moet worden.

Soort aanvraag

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.