Bel nu: 0320-7310-735
Bel nu: 0320-7310-735

Sierpleisters

Sierpleisters zijn decoratieve wandafwerkingen die uw interieur een unieke uitstraling geven. Deze pleisters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren, waardoor u ze helemaal kunt afstemmen op uw persoonlijke wensen en smaak.

Sierpleisters worden vaak toegepast in woningen en bedrijfspanden vanwege de duurzame en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. De pleisters zijn stootvast, krasbestendig en eenvoudig schoon te maken. Bovendien kunnen sierpleisters aangebracht worden op vrijwel elke ondergrond, zoals beton, stucwerk, gipsplaten en zelfs tegels.

Er zijn verschillende soorten sierpleisters, waaronder spachtelputz, granol en rustiekputz. Spachtelputz heeft een fijne structuur en wordt vooral toegepast in moderne interieurs. Granol heeft een grove structuur en wordt vaak gebruikt in landelijke interieurs. Rustiekputz heeft een middelgrove structuur en wordt vaak toegepast in klassieke interieurs.

Sierpleisters kunnen zowel binnen als buiten worden aangebracht. Buitensierpleisters hebben een extra beschermende laag die ervoor zorgt dat de pleister bestand is tegen weer en wind. Hierdoor blijft de pleister langer mooi en hoeft u minder vaak onderhoud te plegen.

Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.