Bel nu: 0320-7310-735
Bel nu: 0320-7310-735

Rustiekputz

Rustiekputz is een populaire sierpleister die veel wordt gebruikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Deze stucsoort heeft een grove, korrelige structuur en kan worden aangebracht in verschillende kleuren. Rustiekputz is een duurzaam product dat bestand is tegen stoten en krassen en is daarom zeer geschikt voor ruimtes die intensief worden gebruikt.

Rustiekputz wordt aangebracht door middel van spuiten, waarbij het materiaal gelijkmatig wordt verdeeld over het oppervlak. Na het aanbrengen kan het oppervlak worden afgewerkt met een speciale spaan of troffel, waardoor de korrelige structuur ontstaat. De structuur van de rustiekputz kan variëren van fijn tot grof, afhankelijk van de grootte van de korrel die wordt gebruikt.

Door zijn robuuste uitstraling wordt rustiekputz veel gebruikt voor het creëren van een landelijke sfeer in een interieur. Het kan worden aangebracht op muren, plafonds en zelfs op meubels en decoratieve objecten. Daarnaast kan rustiekputz ook worden toegepast op buitengevels, waar het niet alleen een mooie uitstraling geeft, maar ook zorgt voor extra bescherming tegen weersinvloeden.

Met rustiekputz kunt u een unieke uitstraling creëren die past bij uw persoonlijke stijl en smaak. Onze ervaren stukadoors kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste kleur en structuur die het beste bij uw wensen en behoeften passen.

Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.