goedkoop latex spuitwerk

Kwaliteit latex spuitwerk

Wanneer de wanden volledig gedroogd zijn na het stukadoors proces kunnen deze op een zeer nette manier afgewerkt worden met een latex spuit. Ons latex spuitwerk zorgt altijd voor een perfect eindresultaat en wordt altijd strakker dan wanneer de muren gerold of geschilderd worden met latex. Wij spuiten al voor een bedrag van af €10,00 per vierkante meter (inclusief klasse 1 muurverf). Ook geven wij garantie op ons klasse 1 spuitwerk, indien een eigen latex keuze wordt gemaakt is dit niet het geval.

Wanden en plafonds spuiten met latex

Wij spuiten latex overal waar u dat wilt hebben! U kunt hierbij denken aan de plafonds, wanden maar ook andere oppervlakte zoals muurtjes. Naast dat wij het reguliere witte latex gebruiken is het uiteraard ook mogelijk om in kleur uw wanden of plafonds te spuiten waarbij u deze kleur zelf uit kunt kiezen.

Goedkope of dure latex laten spuiten

Uiteraard kunt u er voor kiezen bij ons voor verschillen soorten latex. Wilt u bijvoorbeeld een wat luxer latex laten spuiten kan dat uiteraard ook. Voor meer informatie betreffend het spuiten van latex, na het stucen kunt u het best contact met ons opnemen

Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.