Bel nu: 0320-7310-735
Bel nu: 0320-7310-735

Gipsplaten schilderen & afwerken

Het kiezen van de juiste verf is essentieel bij het schilderen van een kamer, vooral als het gaat om het schilderen van gipsplaten. Er zijn verschillende factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van verf, zoals het type verf, de glansgraad, de kleur, de verfkwaliteit, het gebruiksgemak en de milieuvriendelijkheid. Watergedragen verf is een goede keuze voor binnenschilderwerk omdat het geurloos is en gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien is het droogproces sneller dan bij olieverf en is het minder schadelijk voor het milieu. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de glansgraad van de verf, waarbij mat de minst reflecterende en duurzaamste optie is, terwijl hoogglans de meest reflecterende en duurzame optie is. Bij het kiezen van de kleur is het verstandig om kleurstalen te bekijken en deze in verschillende lichtomstandigheden te bekijken voordat je een definitieve keuze maakt. Investeer in kwaliteitsverf voor duurzame resultaten, vooral als je van plan bent om de kamer in de nabije toekomst niet opnieuw te schilderen. Ten slotte, bij het schilderen van gipsplaten is het raadzaam om een ​​primer te gebruiken voordat je de verf aanbrengt. Door rekening te houden met deze factoren kun je de juiste verf kiezen en ervoor zorgen dat het schilderwerk van je gipsplaten en binnenschilderwerk er geweldig uitziet.

Onderwerpen in deze blog

Gipsplaten afwerken

Gipsplaten zijn een veelgebruikt materiaal voor binnenwanden en plafonds. Het afwerken van gipsplaten is een belangrijk onderdeel van het bouwproces en kan het uiterlijk van de ruimte drastisch veranderen. Een van de belangrijkste stappen in het afwerken van gipsplaten is het schilderen van de platen.

Voordat je begint met het schilderen van gipsplaten, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de platen volledig glad en vlak zijn. Oneffenheden en scheuren moeten worden gerepareerd met gipsplamuur en vervolgens geschuurd om een glad oppervlak te creëren. Een goede voorbereiding van het oppervlak zorgt voor een betere hechting van de verf en voorkomt dat de verf gaat bladderen.

Bij het schilderen van gipsplaten is het gebruik van een primer van essentieel belang. Een primer zorgt voor een betere hechting van de verf en voorkomt dat de verf wordt opgezogen door de gipsplaten, wat resulteert in vlekkerige, ongelijke kleuren. Het is belangrijk om een ​​goede kwaliteit primer te gebruiken die geschikt is voor gipsplaten.

Bij het kiezen van verf voor gipsplaten is het raadzaam om te kiezen voor een verf op waterbasis. Dit type verf droogt snel en is geurloos. Watergedragen verf is ook gemakkelijker schoon te maken en minder schadelijk voor het milieu dan olieverf. Er zijn verschillende soorten watergedragen verf beschikbaar, zoals acrylverf en latexverf, die beide geschikt zijn voor het schilderen van gipsplaten.

De keuze van de verfkleur is afhankelijk van de sfeer en inrichting van de ruimte. Het is verstandig om kleurstalen te bekijken en deze in verschillende lichtomstandigheden te bekijken voordat je een definitieve keuze maakt.

Bij het schilderen van gipsplaten is het belangrijk om gelijkmatige verfstreken te gebruiken en te zorgen voor een goede dekking. Laat de verf volledig drogen voordat je een tweede laag aanbrengt. Het is ook belangrijk om te zorgen voor goede ventilatie in de ruimte tijdens het schilderen en drogen.

Kortom, het schilderen van gipsplaten is een belangrijk onderdeel van het afwerken van binnenwanden en plafonds. Een goede voorbereiding van het oppervlak, het gebruik van een primer en het kiezen van de juiste verf zijn essentieel voor een glad en duurzaam resultaat. Met deze tips kun je jouw gipsplaten op een professionele manier afwerken en genieten van een prachtig eindresultaat.

Kosten schilderen van gipsplaten

Het schilderen van gipsplaten is een belangrijk onderdeel van het afwerken van binnenwanden en plafonds. Als je van plan bent om zelf gipsplaten te schilderen, is het belangrijk om rekening te houden met de kosten voor materialen en gereedschap. In deze tekst zullen we de verschillende kostenposten voor het schilderen van gipsplaten bespreken.

Als je geen ervaring hebt met het schilderen van gipsplaten, kan het verstandig zijn om een professionele schilder in te huren. De kosten van een professionele schilder variëren afhankelijk van de complexiteit van het project en de regio waar je woont. Gemiddeld kost het schilderen van gipsplaten tussen de €8 en €20 per vierkante meter.

Kortom, het schilderen van gipsplaten brengt verschillende kostenposten met zich mee. Het is belangrijk om rekening te houden met de kosten van materialen, gereedschap en eventueel de kosten van het inhuren van een professionele schilder. Door een goede planning en budgettering kun je

ervoor zorgen dat het schilderen van je gipsplaten binnen je budget blijft. Daarnaast is het verstandig om kwalitatief hoogwaardige materialen te kiezen, zodat je kunt genieten van een mooi en duurzaam resultaat. Of je nu besluit om zelf je gipsplaten te schilderen of een professionele schilder in te huren, een goede voorbereiding en een duidelijk budgetplan zijn belangrijk voor een succesvolle en stressvrije schilderklus.

gipsplaten schilderen & afwerken

Latex spuiten & dunpleister

Wanneer je gipsplaten gaat schilderen, zijn er verschillende afwerkingsmethoden beschikbaar, waaronder latex spuiten en dunpleister. Het schilderen van gipsplaten met latexverf is een populaire methode vanwege de snelheid en efficiëntie waarmee grote oppervlakken kunnen worden geschilderd. Dunpleister daarentegen is een afwerkingslaag die wordt aangebracht op de gipsplaten om oneffenheden te repareren en een gladde afwerking te creëren.

Latex spuiten op gipsplaten

Het spuiten van latexverf is een uitstekende manier om grote oppervlakken van gipsplaten te schilderen. Door de verf met een spuitpistool aan te brengen, wordt de verf snel en gelijkmatig verdeeld over de muur of het plafond. Dit zorgt voor een strakke en egale afwerking. Bovendien kan latexverf gemakkelijk worden aangebracht op gipsplaten met verschillende hoeken en randen, waardoor dit een goede keuze is voor kamers met veel details. Latex spuiten is een snelle en efficiënte manier om grote oppervlakken te schilderen, terwijl dunpleister een goede optie is als je kleine oneffenheden wilt repareren en een strakke afwerking wilt creëren. Het is belangrijk om de kosten van beide methoden te overwegen en de hulp van een professional in te schakelen om de juiste afwerkingsmethode te kiezen voor jouw specifieke situatie.

Dunpleister op gipsplaten

Dunpleister is een goede optie als je oneffenheden in de gipsplaten wilt repareren en een strakke afwerking wilt creëren. Dunpleister wordt aangebracht op de gipsplaten met een pleisterspaan en daarna geschuurd om een glad oppervlak te creëren. Dunpleister is vooral geschikt voor muren die niet helemaal recht zijn of waar kleine scheurtjes en putjes in zitten. Door deze oneffenheden te repareren, creëer je een strakke en egale afwerking.

Kosten van latex spuiten en dunpleister op gipsplaten

De kosten voor het gebruik van latexverf of dunpleister op gipsplaten variëren afhankelijk van de grootte van het oppervlak en de benodigde materialen. Over het algemeen is het schilderen van gipsplaten met latexverf goedkoper dan het aanbrengen van dunpleister vanwege de benodigde arbeidstijd en de extra materialen die nodig zijn voor dunpleister. Het is daarom verstandig om de kosten van beide methoden te vergelijken en te bespreken met een professionele schilder of stukadoor voordat je een beslissing neemt.

Binnenschilderwerk specialist

Wanneer je op zoek bent naar een specialist voor binnenschilderwerk, zijn er verschillende factoren waar je op moet letten. Een professionele binnenschilder kan je helpen om je woning op te knappen en te voorzien van een frisse en mooie uitstraling. In deze tekst bespreken we waarom het inhuren van een binnenschilder een slimme keuze kan zijn en waar je op moet letten bij het kiezen van een specialist.

Voordelen van het inhuren van een binnenschilder

Een binnenschilder is een professional met ervaring en kennis van schildertechnieken en materialen. Door een binnenschilder in te huren, kun je er zeker van zijn dat het schilderwerk van hoge kwaliteit is en langdurig meegaat. Bovendien kan een binnenschilder je adviseren over kleurkeuzes en het kiezen van de juiste verf en materialen voor jouw specifieke situatie. Door een professional in te schakelen, hoef je je geen zorgen te maken over het schilderwerk en kun je genieten van een mooi resultaat.

Waarop letten bij het kiezen van een specialist

Bij het kiezen van een binnenschilder is het belangrijk om te letten op verschillende factoren. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de ervaring en referenties van de specialist. Kijk naar het portfolio van de schilder en vraag om referenties van eerdere klanten. Zo kun je ervoor zorgen dat je een professional inhuurt die kwalitatief hoogwaardig werk levert.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de tarieven van de specialist. Houd er rekening mee dat goedkope tarieven niet altijd garant staan voor kwalitatief hoogwaardig werk. Het is belangrijk om een specialist te kiezen die eerlijke en redelijke tarieven hanteert en die je een gedetailleerde offerte kan geven voor de werkzaamheden.

Tot slot is het ook belangrijk om te letten op de communicatie en het vakmanschap van de specialist. Een goede binnenschilder communiceert duidelijk en transparant over de werkzaamheden en neemt de tijd om jouw wensen en behoeften te bespreken. Daarnaast zorgt een vakman voor een schoon en netjes resultaat en laat hij of zij de werkruimte opgeruimd en schoon achter.

Conclusie

Een specialist voor binnenschilderwerk kan je helpen om je woning op te knappen en te voorzien van een mooie uitstraling. Door een professional in te huren, kun je er zeker van zijn dat het schilderwerk van hoge kwaliteit is en langdurig meegaat. Bij het kiezen van een binnenschilder is het belangrijk om te letten op de ervaring, tarieven, communicatie en vakmanschap van de specialist. Door deze factoren in overweging te nemen en de hulp van een professionele binnenschilder in te schakelen, kun je genieten van een mooi resultaat en een woning die er weer als nieuw uitziet.

Gipsplaten schoonmaken voor schilderen: Hoe het te doen en waarom het belangrijk is

Voordat je begint met het schilderen van gipsplaten, is het belangrijk om de oppervlakken goed schoon te maken. Gipsplaten kunnen stof en vuil verzamelen tijdens de installatie en als ze niet goed worden schoongemaakt voordat er geschilderd wordt, kan dit leiden tot een slechte hechting van de verf en een minder mooie afwerking. Om gipsplaten goed schoon te maken voordat je gaat schilderen, is het aan te raden om eerst stof en vuil van het oppervlak te verwijderen met een zachte borstel of stofzuiger. Daarna kun je de gipsplaten afnemen met een vochtige doek om eventuele resterende stof en vuil te verwijderen. Het is belangrijk om de gipsplaten goed te laten drogen voordat je begint met schilderen. Door de gipsplaten schoon te maken voordat je gaat schilderen, zorg je ervoor dat de verf goed hecht en dat je een mooie, egale afwerking krijgt.

Welk type verf moet je gebruiken voor gipsplaten??

Het kiezen van de juiste verf voor het schilderen van gipsplaten is essentieel voor een mooi en duurzaam resultaat. Er zijn verschillende soorten verf die geschikt zijn voor gipsplaten, waaronder latex, acryl en alkyd verf. Latex verf is de meest populaire keuze omdat het goed hecht op gipsplaten en gemakkelijk is aan te brengen. Daarnaast is latex verf waterafstotend en bestand tegen schimmel en vlekken. Acrylverf heeft vergelijkbare eigenschappen als latex verf, maar droogt sneller en heeft minder geur. Alkyd verf is duurzamer dan latex en acryl verf en is bestand tegen vlekken en slijtage. Het is belangrijk om de juiste verf te kiezen op basis van de specifieke toepassing en de omgeving waarin de gipsplaten zich bevinden. Voor gipsplaten in vochtige ruimtes, zoals badkamers, is het bijvoorbeeld aan te raden om te kiezen voor schimmelbestendige verf. Bij het schilderen van gipsplaten is het belangrijk om de juiste hoeveelheid verf te gebruiken en de verf gelijkmatig te verdelen over het oppervlak. Het is aan te raden om ten minste twee lagen verf aan te brengen voor een duurzaam resultaat. Het schilderen van gipsplaten kan een lastige klus zijn, daarom is het aan te raden om een professionele schilder in te schakelen voor het beste resultaat. Door de juiste verf te kiezen en deze op de juiste manier aan te brengen, kun je genieten van een mooie en duurzame afwerking van jouw gipsplaten.

We hopen dat deze tips van Stucologie u zullen helpen bij het schilderen van uw gipsplaten. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u ons wilt inschakelen voor professioneel binnenschilderwerk.

Gipsplaten schilderen: een stappenplan voor een professioneel resultaat

Het schilderen van gipsplaten is een klus die nauwkeurig moet worden uitgevoerd om een professioneel resultaat te behalen. Hieronder volgt een stappenplan voor het schilderen van gipsplaten. Allereerst is het belangrijk om de gipsplaten schoon en stofvrij te maken voordat je begint met schilderen. Daarna kun je een primer aanbrengen om de hechting van de verf te verbeteren. Vervolgens kun je beginnen met het aanbrengen van de verf. Gebruik een kwast of roller om de verf gelijkmatig te verdelen over het oppervlak. Het is belangrijk om de verf in dunne lagen aan te brengen en de verf goed te laten drogen tussen de lagen door. Afhankelijk van de kleur van de verf, kan het nodig zijn om meerdere lagen verf aan te brengen. Tot slot is het belangrijk om te zorgen dat de verf goed droog is voordat je de ruimte weer in gebruik neemt. Met dit stappenplan kun je een professioneel resultaat behalen bij het schilderen van gipsplaten.

De juiste verf kiezen voor gipsplaten: waar moet je op letten?

Bij het kiezen van verf voor gipsplaten is het belangrijk om op verschillende factoren te letten. Allereerst is het van belang om te kiezen voor verf die geschikt is voor gipsplaten. Verfsoorten zoals latex, acryl en alkyd zijn goede opties voor het schilderen van gipsplaten. Het is ook belangrijk om te kijken naar de eigenschappen van de verf, zoals waterbestendigheid en duurzaamheid. Voor vochtige ruimtes, zoals badkamers, is het bijvoorbeeld aan te raden om te kiezen voor verf die bestand is tegen schimmel en vocht. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de kleur van de verf en de dekking van de verf. Voor donkere kleuren is het bijvoorbeeld vaak nodig om meerdere lagen verf aan te brengen. Door de juiste verf te kiezen voor jouw specifieke situatie, kun je een mooi en duurzaam resultaat behalen bij het schilderen van gipsplaten.

Gipsplaten schilderen zonder strepen: tips van professionele schilders

Het schilderen van gipsplaten kan soms leiden tot strepen en ongelijkmatige verf. Gelukkig zijn er verschillende tips en trucs om dit te voorkomen en een mooi resultaat te behalen. Allereerst is het belangrijk om de juiste hoeveelheid verf te gebruiken en de verf gelijkmatig te verdelen over het oppervlak. Gebruik een kwast of roller om de verf in dunne lagen aan te brengen en laat de verf goed drogen tussen de lagen door. Daarnaast is het belangrijk om de verf te mengen voordat je begint met schilderen om ervoor te zorgen dat de kleur gelijkmatig is. Verder kun je ook gebruik maken van speciale technieken, zoals de “W”-methode, waarbij je de verf in de vorm van een W op de muur aanbrengt en deze vervolgens uitveegt met een roller voor een gelijkmatige verdeling. Het is ook belangrijk om te schilderen bij daglicht of goed kunstlicht, zodat je eventuele strepen of ongelijkmatigheden goed kunt zien. Als je toch nog strepen of ongelijkmatigheden hebt, kun je deze vaak corrigeren door licht over het oppervlak te schuren en opnieuw een dunne laag verf aan te brengen. Door deze tips en trucs toe te passen, kun je gipsplaten schilderen zonder strepen en genieten van een mooie, gelijkmatige afwerking.

gipsplaten schilderen & afwerken

Hoeveel verf heb je nodig voor het schilderen van gipsplaten?

Het bepalen van de juiste hoeveelheid verf voor het schilderen van gipsplaten is belangrijk om verspilling te voorkomen en ervoor te zorgen dat je genoeg verf hebt om het project af te maken. Over het algemeen heb je voor het schilderen van gipsplaten één liter verf per 10 vierkante meter nodig. Dit is echter afhankelijk van de kleur van de verf, de dekking van de verf en de grootte van de oppervlakken die je gaat schilderen. Het is daarom aan te raden om de oppervlakken die je gaat schilderen goed op te meten en de benodigde hoeveelheid verf te berekenen. Het is ook verstandig om iets extra verf te kopen, zodat je altijd genoeg hebt om eventuele ongelijkmatigheden of fouten te corrigeren. Door de juiste hoeveelheid verf te kopen, kun je verspilling voorkomen en ervoor zorgen dat je genoeg verf hebt om het project succesvol af te ronden.

Gipsplaten schilderen: veelvoorkomende fouten en hoe je ze kunt vermijden

Bij het schilderen van gipsplaten komen veelvoorkomende fouten voor die kunnen leiden tot een minder mooi resultaat. Een van de meest voorkomende fouten is het gebruik van te weinig verf, waardoor de gipsplaten niet volledig bedekt zijn. Het is belangrijk om voldoende verf te gebruiken en deze gelijkmatig te verdelen over het oppervlak. Een andere veelvoorkomende fout is het niet goed voorbereiden van de oppervlakken voordat je begint met schilderen. Het is belangrijk om de gipsplaten schoon en stofvrij te maken en eventuele gaten of scheuren te repareren voordat je begint met schilderen. Een derde veelvoorkomende fout is het te snel aanbrengen van de volgende laag verf, voordat de vorige laag volledig is gedroogd. Hierdoor kan de verf gaan druipen en ongelijkmatig uitvallen. Het is belangrijk om de verf goed te laten drogen tussen de lagen door. Door deze veelvoorkomende fouten te vermijden en zorgvuldig te werk te gaan, kun je een mooi en duurzaam resultaat behalen bij het schilderen van gipsplaten.

Welke gereedschappen heb je nodig voor het schilderen van gipsplaten?

Om gipsplaten te schilderen, heb je verschillende gereedschappen nodig, waaronder een kwast of roller, verfbak, schuurpapier en eventueel een primer. Een kwast is geschikt voor het schilderen van randen en hoeken, terwijl een roller geschikt is voor het schilderen van grotere oppervlakken. Het is belangrijk om te kiezen voor kwalitatief goede kwasten en rollers om een mooi resultaat te behalen. Een verfbak is handig om de verf in te gieten en te verdelen, zodat je gemakkelijk kunt schilderen. Schuurpapier is nodig om de gipsplaten glad te maken en eventuele oneffenheden te verwijderen voordat je begint met schilderen. Een primer is aan te raden om de hechting van de verf te verbeteren. Door te zorgen voor de juiste gereedschappen, kun je gemakkelijker en efficiënter gipsplaten schilderen.

Hoe lang duurt het om gipsplaten te schilderen?

De tijd die het kost om gipsplaten te schilderen, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de oppervlakken en het aantal lagen verf dat je wilt aanbrengen. Over het algemeen duurt het schilderen van gipsplaten één tot twee dagen. Het is belangrijk om voldoende tijd te nemen en de verf goed te laten drogen tussen de lagen door. Het is ook belangrijk om de ruimte goed te ventileren tijdens het schilderen en te zorgen voor voldoende licht, zodat je het resultaat goed kunt beoordelen. Door voldoende tijd te nemen en zorgvuldig te werk te gaan, kun je een mooi resultaat behalen bij het schilderen van gipsplaten.

Gipsplaten schilderen voor beginners: een complete gids

Als beginner kan het schilderen van gipsplaten een uitdaging zijn. Daarom is het handig om een complete gids te hebben die je stap voor stap begeleidt bij het schilderen van gipsplaten. Allereerst is het belangrijk om de gipsplaten schoon en stofvrij te maken voordat je begint met schilderen. Daarna kun je een primer aanbrengen om de hechting van de verf te verbeteren. Vervolgens kun je beginnen met het aanbrengen van de verf. Gebruik een kwast of roller om de verf gelijkmatig te verdelen over het oppervlak. Het is belangrijk om de verf in dunne lagen aan te brengen en de verf goed te laten drogen tussen de lagen door. Afhankelijk van de kleur van de verf, kan het nodig zijn om meerdere lagen verf aan te brengen. Tot slot is het belangrijk om te zorgen dat de verf goed droog is voordat je de ruimte weer in gebruik neemt. Daarnaast is het belangrijk om de juiste gereedschappen en verf te kiezen en om de oppervlakken goed voor te bereiden voordat je begint met schilderen. Door deze stappen te volgen en zorgvuldig te werk te gaan, kun je als beginner een mooi en duurzaam resultaat behalen bij het schilderen van gipsplaten.

gipsplaten schilderen & afwerken

Welke verfsoort is het meest geschikt voor vochtige ruimtes?

Vochtige ruimtes, zoals badkamers, vragen om verf die bestand is tegen schimmel en vocht. Voor het schilderen van gipsplaten in vochtige ruimtes is het daarom aan te raden om te kiezen voor verfsoorten zoals acrylverf of speciale badkamerverf. Deze verfsoorten zijn waterbestendig en voorkomen schimmelvorming. Het is ook belangrijk om te kiezen voor verf met een hoge dekking, omdat het in vochtige ruimtes vaak nodig is om meerdere lagen verf aan te brengen. Door te kiezen voor de juiste verfsoort, kun je vochtproblemen en schimmelvorming voorkomen en genieten van een mooie en duurzame afwerking.

Gipsplaten schilderen of behangen: wat is de beste optie?

Als het gaat om het afwerken van gipsplaten, kun je kiezen tussen schilderen of behangen. Beide opties hebben hun voor- en nadelen en de keuze hangt af van je persoonlijke voorkeuren en situatie. Schilderen heeft als voordeel dat het relatief snel en goedkoop is en je kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren en afwerkingen. Behangen heeft als voordeel dat het oneffenheden en scheuren in de gipsplaten kan verbergen en geluiddempend kan werken. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie van schilderen en behangen. Door te overwegen wat het beste past bij jouw situatie en wensen, kun je een weloverwogen keuze maken tussen het schilderen of behangen van gipsplaten.

Veel gestelde vragen

VraagAntwoord
Moet ik gipsplaten voorbereiden voordat ik ze ga schilderen?Ja, het is belangrijk om gipsplaten volledig glad en vlak te maken voordat je gaat schilderen. Repareer scheuren en oneffenheden met gipsplamuur en schuur het oppervlak glad.
Moet ik een primer gebruiken bij het schilderen van gipsplaten?Ja, het gebruik van een primer is essentieel voor het schilderen van gipsplaten. Een primer zorgt voor een betere hechting van de verf en voorkomt dat de verf wordt opgezogen door de gipsplaten.
Welke soort verf moet ik gebruiken voor gipsplaten?Het is raadzaam om te kiezen voor verf op waterbasis, zoals acrylverf of latexverf. Deze verf droogt snel en is gemakkelijk schoon te maken. Kies een kwaliteitsverf die geschikt is voor gipsplaten.
Hoeveel verf heb ik nodig voor het schilderen van gipsplaten?Dit hangt af van de grootte van de ruimte en het aantal gipsplaten dat je wilt schilderen. Als vuistregel kun je ongeveer één liter verf per 10 vierkante meter rekenen. Het is beter om te veel verf te hebben dan te weinig.
Hoe breng ik verf aan op gipsplaten?Gebruik een kwast en/of roller om gelijkmatige verfstreken aan te brengen. Begin bij de randen en werk naar het midden van de plaat toe. Zorg voor goede ventilatie tijdens het schilderen en drogen van de verf.
Hoe lang moet ik wachten voordat ik een tweede laag verf kan aanbrengen?Laat de verf volledig drogen voordat je een tweede laag aanbrengt. De droogtijd kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de luchtvochtigheid. Houd rekening met minimaal 24 uur droogtijd.
Kan ik gipsplaten schilderen als ze al eerder zijn geschilderd?Ja, het is mogelijk om gipsplaten opnieuw te schilderen. Schuur de oude verf licht op en maak het oppervlak schoon voordat je de nieuwe verf aanbrengt. Zorg erv

Contact

Wil je meer informatie over onze producten of diensten of wil je graag een offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons team van professionals staat voor je klaar om je te helpen en al jouw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om advies, service of een op maat gemaakte oplossing, wij zijn er om jou te ondersteunen en te adviseren. Aarzel niet en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Wij kijken ernaar uit om van je te horen!

Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.