Veel Gestelde Vragen

Hoe snel kan mijn project ingepland worden?

Bij Stucologie garanderen we dat jouw stucproject binnen 3 dagen ingepland kan worden. We begrijpen het belang van snelle en efficiënte service en zorgen ervoor dat onze stukadoors beschikbaar zijn om aan jouw project te beginnen. Houd er echter rekening mee dat de totale tijdsduur voor het voltooien van het project afhangt van de grootte van de woning, het aantal kamers en de gewenste afwerking. Neem contact op met Stucologie om je wensen te bespreken.

wat is de beste manier om contact op te nemen?

Het kan wel eens voorkomen dat we telefonisch niet bereikbaar zijn. Wanneer je geen tijd te verliezen hebt, raden wij je aan om ons een WhatsApp-bericht of e-mail te sturen met jouw vraag. Helaas maken wij geen gebruik van de voicemail, dus het gebruik van WhatsApp, e-mail of de chat is dan de meest efficiënte manier om met ons in contact te komen en een snelle reactie te ontvangen.

WhatsApp-Business: 0320-710-735

Email: [email protected]

Je kunt ook gebruik maken van de chat functie rechtsonder in beeld om direct in contact te komen met Stucologie.

Hoe snel ontvang ik een reactie of offerte van Stucologie?

Bij Stucologie streven we ernaar om binnen 24 uur te reageren op je aanvraag en een offerte te verstrekken. 

Wat is het betalingsproces bij Stucologie en wanneer ontvang ik een factuur?

Bij Stucologie hanteren we een transparant betalingsproces. Wanneer je de offerte hebt geaccepteerd en de werkzaamheden zijn uitgevoerd, sturen wij pas na de oplevering van het project een officiële factuur. Bij ons zijn er geen verborgen kosten; de prijs op de factuur komt altijd overeen met het bedrag dat in de offerte is vermeld. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je alleen betaalt voor de diensten die zijn overeengekomen en dat er geen onverwachte verrassingen op de factuur staan

Geeft Stucologie garantie op de geleverde diensten en hoe lang is deze garantie geldig?

Ja, Stucologie biedt garantie op de geleverde diensten. Wij geven tot 15 jaar garantie, afhankelijk van de specifieke dienst die we leveren. Bij elk afgerond project ontvang je een garantiecertificaat, zodat je zeker weet dat jouw stucwerk gedekt is. Onze garantie is bedoeld om je gemoedsrust te bieden en te laten zien dat we vertrouwen hebben in de kwaliteit van ons werk en de materialen die we gebruiken. Raadpleeg de garantievoorwaarden voor meer informatie over de dekking en eventuele uitzonderingen.

Hoelang duurt het om een hele woning te stucen en welke factoren beinvloeden de benodigd tijd?

Het stucen van een hele woning kan aanzienlijk meer tijd in beslag nemen dan een enkele kamer. De exacte tijdsduur hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning, het aantal kamers en de gewenste afwerking. Over het algemeen kan het stucen van een complete woning tussen de 1 tot 3 weken duren. Dit is inclusief de voorbereidingstijd, het aanbrengen van de stuclaag en het drogen van het stucwerk.

De droogtijd kan variëren afhankelijk van de luchtvochtigheid en temperatuur in de woning, evenals het type stucwerk dat wordt gebruikt. Wanneer de woning ook gespoten gaat worden na het stuken is het belangrijk om voldoende tijd te geven voor het drogen van het stucwerk om scheuren en andere problemen te voorkomen.

Kan ik mijn meubels in de ruimte laten staan tijdens het stucen of spuiten, of moet ik ze verwijderen?

Om de hoogste kwaliteit van het stucwerk te kunnen garanderen, is het van groot belang dat er geen obstakels in de ruimte zijn tijdens de werkzaamheden. Het is het beste om meubels en andere voorwerpen uit de ruimte te verwijderen voordat het stucproces begint. Door dit te doen, zorg je voor een veilige en efficiënte werkomgeving voor de stukadoors, waardoor ze zich volledig kunnen concentreren op het leveren van een onberispelijke afwerking. Als het niet mogelijk is om alle meubels te verwijderen, bespreek dit dan vooraf met ons team, zodat we passende maatregelen kunnen nemen om je meubels te beschermen en de werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voor spuitwerk is het minder van belang en kunnen we in de meeste gevallen netjes afdekken.