Bel nu: 0320-7310-735
Bel nu: 0320-7310-735

Erkend Leerbedrijf voor Stukadoor, Spuiter of Gips Kunstenaar

Naast de diensten die wij aanbieden bij de privé sector als stukadoor, zijn wij recentelijk ook een erkend leerbedrijf geworden. Voor elk soort persoon die geïnteresseerd is in het vakgebied van wand en plafond afwerking, hebben wij een passende opleiding. Wij leiding stukadoors, spuiters maar ook gips- kunstenaars op. Denk hierbij aan een opleiding als:

  • Stukadoor
  • Speciaal Stuc en Kunst stucwerk
  • Italiaans Stucwerk / Beton Cire stukadoor etc.
  • Latex spuiters
  • Spackspuiters 
Erkend leerbedrijf stucwerk

Met welke opleiding kom ik in aanmerking?

In ons bedrijf maken wij geen onderscheid van opleiding of persoonlijke situatie. Wij gaan graag het gesprek aan met elk soort persoon, jong of oud om te kijken welke mogelijkheden wij hebben en wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Heb jij twijfels en denk jij dat je niet bij ons team past? Bel dan gewoon want wij weten dat jij bij ons past!

Een opleiding tot stukadoor als nergens

Ons leidinggevende, die gespecialiseerd is in elk vak gebied m.b.t. de stuc- wereld weet als geen andere hoe hij jou kan opleiden.

Met bijna 20 jaar aan ervaring op de hoogste standaarden en ontwikkeling op de bouwmarkt kan hij en zeker ook de rest van ons team jou leren hoe de stuc kneepjes onder de hand krijgt voor een professionele opleiding.

Toch liever spuiten als leerling?

Ook dan kunnen wij jou zeker een handje op weg helpen in de goede richting. Het spuiten van latex en spackwerk is voor de opleiders binnen ons bedrijf hetgeen waar zei zich het meest in thuis voelen.

Naast dat zei jou zullen leren hoe jij een spuit moet beheersen, helpen zei jou ook op weg om een winnaar te zijn op het gebied van kwaliteit.

Special Stuc of Gips Kunstenaar

Naast het reguliere stuc, schilder of spuitwerk is er ook nog een aparte mogelijkheid om volledig jezelf te geven voor een volgende generatie vol met kunst.

Stucwerk is tegenwoordig namelijk niet zomaar stucwerk meer maar in extreme vormen wordt een stukadoor meer als een kunstenaar gezien. Een gips kunstenaars die met speciaal stuc werkt volgt in dit geval eerst een opleiding voor de reguliere stuc en gips werkzaamheden.

Nog steeds niet overtuigd?

Neem eens contact met ons op om de wensen te bespreken die voor jou van toepassing zijn. Wij zijn een leerbedrijf welk niet moeilijk is, maar vereisen uiteraard wel in tegen stelling dat er hard gewerkt wordt. Daarnaast ligt professioneel en zakelijk contact met klanten bij ons hoog in het vaandel.

Voort wat hoort wat! 

Lijkt werken binnen ons bedrijf iets voor jou en denk jij dat wij samen de mooiste tijd van jou leven kunnen beleven? In dat geval ben je meer dan welkom om contact met ons op te nemen voor een educatieve tijd waarbij wij jou opleiding als erkend leerbedrijf.

Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.