Bel nu: 0320-7310-735
Bel nu: 0320-7310-735

Onze stukadoorsdiensten

Onze stukadoorsdiensten
Glad pleisterwerk
Spackspuiten
Decoratief stucwerk
Buitengevels
Isolatiestucwerk
Latex spuiten
Deuren spuiten
Trap spuiten
2 componenten coating

oppervlakte beoordeling

Stukadoors werkzaamheden

Uw stukadoor voor binnen en buiten het huis met veel ervaring en kennis van de modernste stuc trends. Of het gaat om Italiaans stucwerk, sausklaar stucwerk of een recht plafond voor ons is elke klus er eentje waarbij waarbij wij streven naar een perfect eindresultaat.

Natuurlijk staat naast het eindresultaat communicatie met de klant hoog in het vaandel en daarom communiceren wij altijd duidelijk over onze werkzaamheden.

latex spuiten

Latex Spuiten

Naast een perfect plafond of wandje smeren met gips is de afwerking ook niet geheel onbelangrijk. Latex spuiten is voor ons ook een van de diensten die wij dagelijks bij klanten uitvoeren om er een mooi totaalplaatje van te maken.

Naast het reguliere gebroken wit waar latex voornamelijk mee word verwerkt bestaat er ook de mogelijkheid om kleur in latex te verwerken.

moderne stucwerk

Moderne of Luxe stucwerken

Voor een luxere variant dan bij het gebruik van Latex wordt vaak voor Italiaanse stucwerken gekozen. Dit is een modernere soort van afwerking waarbij veel gebruik wordt gemaakt van diepte of kleurverschil. Naast Italiaanse heb je ook veel Duitse varianten zoals Frescolori, Frescoton en nog een paar andere soorten gips materiaal. Voor het gebruik van moderne stucwerken kunt u het best contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Onder luxe stucwerken vallen ook de volgende termen: Beton Cire, Marmerstuc, Pandomo Wall, Art Velluto, Frescolori en San Marco. Mocht u een andere luxe stucwerk middel geplaatst willen hebben kunt u ten alle tijden contact opnemen om dit te bespreken.

stucwerk combinatie pakket

Combinatie stucwerk en latex of modern stucwerk

Bij ons kunt u ook kiezen voor een pakket van de stukadoors werkzaamheden in combinatie met de afwerking van latex of modern stucwerk. Dit houd in dat niet alleen de wanden vlak gesmeerd worden maar ook dat deze netjes afgewerkt worden met een afwerk materiaal. Mocht u Italiaans stucwerk op de wanden willen hebben kunnen wij dit altijd combineren.

Wij geven onze klanten altijd de scherpste prijzen voor professioneel en vakkundig stucwerk. Geen poespas achteraf en altijd een gezamenlijk besproken, vaste prijs. Heeft u verder nog vragen en wilt u meer informatie over onze diensten hebben kunt u uiteraard ten allen tijde contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u een project waarbij u onze hulp kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren stukadoors denken graag met u mee en voorzien u van een vrijblijvende offerte. U kunt ons telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op onze website bereiken.

Heeft u vragen betreft onze diensten of wilt u advies hebben? Dan kunt u ons bereiken op: 0320 710 735
Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.