De vakkundige stukadoor in Edam-Volendam

Wanneer je op zoek bent naar een goede stukadoor in de regio Edam-Volendam, dan zit je goed bij Stucologie.
Wij zijn met recht een allround specialist te noemen; alles wat komt kijken bij het vak van stukadoor beheersen wij tot in de puntjes.

Zo kun je bij ons terecht voor zowel buiten stucwerk als binnen stucwerk, superglad afgewerkt of juist met een structuur of accent, wij zijn een betrouwbare partner voor zowel bedrijven als particulieren.
wp:paragraph

Stukadoor in Edam-Volendam met jarenlange ervaring

 

Op zoek naar een betrouwbare stukadoor regio Edam-Volendam? Dan zit je goed bij Stucadoorsbedrijf Stucologie. Onze stukadoors hebben meer dan 15 jaar ervaring met het strak stucen van onder andere muren, plafonds en wanden. Zo kun je ons inzetten voor elk soort stucwerk klus, groot en klein. Hoe ingewikkeld of eenvoudig het werk ook moge zijn – wij staan klaar om jou te helpen om jouw wensen te behartigen. Wij zorgen ervoor dat we jouw wensen helder in kaart hebben en sturen tijdens het uitvoeren bij waar nodig.

 

Stukadoorsbedrijf Stucologie biedt vakmensen voor opdrachten zoals decoratief stucwerk, wanden sauzen, badkamers stucen, beton look (beal mortex), marmerstuc, latex spuiten, deuren spuiten, plinten spuiten,  sierpleisters zoals spachtelputz, buitengevels, sierlijsten en nog veel meer.

                 

Bij ons kun je terecht voor:

 

♦ Badkamer laten stucen

♦ Keuken laten stucen

♦ Latex spuiten

♦ Sauswerk

♦ Muren sauzen

♦ Gips platen laten stucen

                 Onze tarieven:

 

                               ♦ Standaard stucwerk

                                    vanaf € 12/m²

                               ♦ Schilder- en spuitwerk

                                    vanaf € 10/m²

                               ♦ Speciale afwerkingen

                                    vanaf € 35/m²

                                ♦ Deuren spuiten

                                    vanaf € 140/deur

Kwaliteit stukdadoor in Edam-Volendam

 

Het vinden van een goede stukadoor in Edam-Volendam is van groot belang voor de waarde van jouw woning of bedrijfspand: het afgeleverde stucwerk gaat namelijk jarenlang mee. Het is een investering die een positieve invloed heeft op de waarde van jouw woning of bedrijfspand. Je ontvangt van ons de garantie dat onze stukadoors kwaliteit afleveren. Dit kunnen we garanderen doordat we over de juiste kennis beschikken en de beste service aanbieden.

 

Voorkom nare verrassingen achteraf: Vraag nu een offerte aan!

 

Wij streven bij elke opdracht naar een mooi en nauwkeurig eindresultaat. Jouw persoonlijke wensen als klant staan bij Stucologie centraal.

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Heb je een nieuw huis gekocht in de regio Edam-Volendam, is het plafond van jouw bedrijfspand toe aan een nieuwe stuclaag of wil je een muur in je huidige woning laten stucen? In al deze gevallen zijn wij graag jouw stukadoor in Edam-Volendam.

 

Als je het ziet zitten om met ons stukadoorsbedrijf in zee te gaan, neem dan direct contact met ons op. Kijk gerust rond op onze website of vraag direct een offerte aan. Heb je een vraag? Neem dan ook gerust contact op. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Daarom Stucologie:

Het ervaren team van Stucologie staat klaar om jou te helpen bij stucwerk, waarbij wij met onze expertise een goede prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Wij zijn transparant over onze tarieven en wanneer je een offerte aanvraagt, dan ontvang je spoedig een antwoord!

A Toggle Box Title

A toggle box content area

A Toggle Box Title

A toggle box content area

Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.