Contact opnemen stukadoor

Binnen hoe snel kan er een stukadoor op locatie langs komen?

Voor een perfecte indicatie van hoe lang het duurt voordat de stukadoor bij u thuis langs komt kunt u het beste contact met op ons opnemen. Het is bij ons mogelijk in het van wanneer u haast heeft, om een stukadoor met spoed naar uw klus of locatie te sturen.

Hoe lang neemt het stukadoor proces vanaf mijn tijd in beslag?

Indien u aanwezig wilt zijn op de locatie waar wij stucen is dit geen probleem maar uiteraard is dit geen vereiste. Het stucen neemt met kleine klussen ongeveer dag in beslag. Bij het het smeren van een heel huis of appartement kunt u rekening houden met meerdere dagen. Het drogen duurt echter ongeveer 4 dagen tot 2 weken.

Aan welke kosten kan ik ongeveer denken?

De kosten van het stucen van een klein muurtje of voor het repareren van bepaalde stucwerken beginnen bij ongeveer 100 euro. Voor een goede prijs indicatie kunt u het beste een offerte aanvragen of contact opnemen met ons.

Geven jullie garantie op het stucwerk?

Al onze klanten krijgen garantie op ons stucwerk, wij leveren top kwaliteit wanden en plafonds af bij onze klanten. Wij bespreken tevens van ter voren duidelijk af wat wij gaan doen en wat er het beste gedaan zou kunnen worden op basis van onze kennis. Vervolgens maakt u de keuze naar aanleiding van onze informatie.

Hoe snel ontvang ik een reactie of een offerte

Wij streven er naar om al onze klanten binnen 24 uur een passende offerte toe te sturen. In het geval van telefonisch contact is dit natuurlijk altijd een versneld proces. Heeft u geen tijd te verliezen, bel ons dan telefonisch.

Hebben de artikelen u niet verder geholpen? Wij helpen u graag verder!

Stucologie – Stucwerk en Spuitwerk

Gebruik het contactformulier als u iets wilt vragen of als u contact met ons wilt opnemen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij danken u alvast voor uw interesse in onze werkzaamheden!

Heeft u weinig tijd of bent u druk met andere zaken en wilt u dat wij u terugbellen? Dan is dat geen probleem! Noteer hiernaast uw gegevens en dan zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.

Neem contact op via het formulier

Uw naam

Bedrijfsnaam (optioneel)

Telefoon nummer

E-mail adres

Uw vraag of bericht

 

 
 

 

Wij zijn gewoon aan het werk tijdens de corona uitbraak, lees hier alles over in ons COVID-19 aanpak beleid.